Siirry sisältöön

Moi, kirjoitan tänne laskelmieni mukaan 3 kertaa vaikka kylläkin eriaiheesta aina. Tällä kertaa asiani koskee ahdistus/paniikkikohtausta.

Saan koulussa paniikkikohtauksia jos ympärilläni on paljon ihmisiä. Aluksi ajattelin paniikkikohtauksen tulevan vain kyseisessä tilanteessa joten aloin lintsaamaan välitunnit ja kouluruokailut koulunvessassa. Nykyään paniikkikohtauksia tulee myös tunneilla. Yritän rauhoutella itseäni aina parhaan mukaan hokemalla itselleni esim ”rauhoitu”, ”kaikki on hyvin” ”panikoin turhaan”. En pysty vain yksinkertaisesti millään säätämään ahdistustani. Alussa menin koulun kuraattorille ja kerroin tilanteen hänelle. Menin kuraattorille muutaman kerran vapaaehtoisesti mutta nyt minua ahdistaa mennä sinnekkin sillä kuraattori on mies ja minulla on pieniä kammoja poikia kohtaan vaikka minulle ei ole sattunut heidän kanssaan mitään. Kaikki tämä on johtanut tunneilta lintsaamiseen. Kaverini ovat ruvenneet kyselemään mikä minulla on mutta en luota kuin yhteen ystävääni joka on minua vuoden vanhempi joten emme oikeastaan ole koulussa tekemisissä. Välituntien poissaoloni johtavat siihen että kaveri suhteeni alkavat kasvaa erilleen lukuunottamatta tuota yhtä ystävää. Yksi ystävä riittää minulle kuitenkin varsin hyvin ja olemmekin täysin erottamattomat ja hän tietää kaiken minusta ja minä hänestä.

Aluksi olin täysin sitä mieltä että kestän kouluahdistuksen ja pääsen siitä yli. Ahdistus kuitenkin kokoajan vain laajenee ja laajenee nimittäin nykyään minua alkaa ahdistaa ihan tuttujenkin ihmisten seurassa.

Olisiko teillä vinkkejä miten päästä ahdistuksesta eroon ja miten hillitä paniikkikohtausta kun semmoinen iskee.

Pahoittelut sekavasta kirjoituksesta

Vastaa aiheeseen: Ahdistuskohtaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top