Siirry sisältöön
Blaablaa

Älkää sitten välittäkö jos tässä viestissä on näitä kirjoitusvirheitä kuten isojen kirjainten olemattomuutta tai jotain tai jotain koska mulla on tässä puhekirjoitus päällä
elikkäs koulun jälkeen mä olin menossa piano tunnille. mun piti käydä vessassa. menit vessaan ja olin lähdössä sieltä pois mutta sitten siihen oven taakse tuli paljon suosittuja tyyppejä. no mä kutsun niit pahiksiksi. ne ilmeisesti luuli että vessassa oli joku niitten kaveri enkä mä. ne sitten hakkasi ovea ihan täysillä ja kiroili ja huusi. esim että munkin pitää päästä vessaa ***** älä luuraa siellä ppitkään
ja sitten oli jotain härdelliä mitä mä en nyt jaksa tähän puhua mut siis mä menin ihan paniikkiin
odotin varmaan puoli tuntia että me lähtisi pois ja vihdoin lähti. mä epäilen että siinä vessassa on jotakin kiellettyä koska ne niin intohimoisesti halusi sinne mun vessaan vaikka se ovi ei avautunut. tai siis mä en avannut sitä ovea.
olin niin paskahousu etten uskaltanut avata ovea.
Tää kuulostaa tosi yksinkertaiselta mutta oikeasti mä olin niin paniikissa. mä pelkään olla mun koulussa.
apua apua apua

Verkkari

Hei Blaablaa, hauska nimimerkki :3
Sanon suoraan vaan, että et tehnyt mielestäni mitään väärin. Vessojen on tarkoitus olla yksityinen paikka, jossa saa olla rauhassa. Joten jos joku tulee ja alkaa hakkaamaan ovea, ja huutelemaan niin on ihan järkevää olla avaamatta sitä. Mulle itelleni om tasan tarkkaan yhen kerran käynyt niin että joku tuli huutelemaan oven taakse kun olin vessassa, ja se oli just tällänen ”suosittuju” jäbä. Ei ne sentään hakannu sitä tai muuta niinkun sulla mutta silti oli ihan surkea fiilis.

Mitä mä tekisin jos olisin sinä, ei ole pakko kuitenkaan, mutta kertoisin ensin vanhemmille tai sisarelle ja sitten jos uskaltaa niin joko itse tai jonkun kanssa opettajalle. Koska ei ole mitenkään oikein tehdä noin :). Kenenkään ei kuuluisi pelätä olla koulussa, ja se ei ole sinun vika.

Vastaa aiheeseen: Ahdistuskohtaus vessassa ok

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top