Siirry sisältöön
sammakko

~~13v tyttö~~ No siis mä tiedän että mulla ei oo kaikki hyvin, haluaisin pyytää apua, äitiltä kuraattorilta terveydenhoitajalta mutta mua ahistaa se, että ne ajattelee että mä haen vaan huomioo sillä :( auttakaa joku.

:)

Heii kannattaa hakea apua. Ymmärrän että tpi varmasti pelottaa, mutta sun terveys on tärkee asia. Se että sä uskallat hakee apua on iso juttu ja kunnioittamisen arvonen asia. Jos joku aattelee että haet sillä huomiota, nii se ei tarkota että oikeesti hakisit. Toivotavasti saat apua!

It’sme

Moii!
Siis voin sanoa että kokemuksesta tiedän miltä se tuntuu. Tosi tosi vaikeelta. Ja tiiän myös miltä se tuntuu kun vanhemmat ajattelee että se on vaan kasvamista ja haen huomiota.
Mutta lopulta kun uskallat pyytää apua ja vaikka sitä vähäteltäiskin, niin pyydä lisää. Pyydä pyydä ja pyydä. Esim kuraattorille hakeminen on tosi edistyksellistä. Itse esim menin kuraattorille ja ihan pikku hiljaa se alkoi jopa auttaa. Vaikka olinkin ihan maassa ja vaikka sitä vähäteltiin miten voin.
Kannattaa pyytää apua, vaikka mä tiedän että se tuntuu ihan sairaan vaikeelta ja entistä ahdistavammalta. Mutta loppujen lopuks se on se mitä sä voit tehdä jotta autat itseäs.
Sä olet sä eikä kukaan voi tietää mitä sä tunnet paitsi sä. Kenenkään ei pitäis vähätellä sitä. Pyydä apua jos sä sitä tarvitset.
Kaikkia mahdollisia voimia<3

Vastaa aiheeseen: ahdistusta avunpyynnöstä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top