Siirry sisältöön
Typy

Joo siis tänää olin treeneis. Aluks kaikki oli ihan normist mut sit ku oli viel vrm 15min treeniaikaa nii noh, yks mun inhokki valkku (joka sattu olee mies, koska mun lajis ei oikee oo nais valkkui) tulee kattoo miten mä teen ja sit se ”neuvoo” mua. Se siis tarttuu musta kiinni takaapäin vasemmal kädel jalasta ja oikeel kädel vähä niinku kyljestä melkeen/osittain MUN 🍒….
Mä sit yritin kyynärpääl niinku työntää alespäin/irrottaa sen otetta.

Mua ahistaa ihan sikana viel. Mä vielkii niinku tunnen sen kohan mihin se koski. Ja ofc emmä nyt siin kohas tajunnu sanoo et pliis älä koske mut joo… Auttakaa pliis mua

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Typy

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Hmphh

Kerros laji. Sillä selviää oliko ”tahallista” vai auttoiko hän sinua oikeasti.

Typy

Joo siis harrastan karatee, siin kuuluu välil korjaa asentoo tarvittaes

Vastaa aiheeseen: Ahistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top