Siirry sisältöön
Poni

Apuahh… auttakaa!!! :( Mulla on ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriö… mun ahdistus on menny ihan hallitsemattomaks ja on jouduttu soittamaan ambulanssi, kun mua ei oo saatu kuosiin millään…. aina vaan pelottaa, että millon taas se seuraava ahdistus-ambulanssikeikka? Saan päivässä yleensä kolme paniikkikohtausta [osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Poni

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Tyttö 14.v

Apuaaa… tsemppiä

Vastaa aiheeseen: Ahistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top