Siirry sisältöön
Huolestunut

Tultiin äitini kanssa tuossa pari kuukautta takaperin kotiin treeneistä (äiti siis sählykoukkueeni huoltaja). Äiti oli siinä sitten ostanut ittellensä 6-packin kaljaa. Siinä siskonpetiä kattellessa alko sitte juua niitä ja meni kyl aikka noppeesti humala tilaa. Yleensäkki tossa tilanteessa päätän vaa lähtee nukkuu ku en jaksa kuunnella joten lähhin tännääki. Yöllä sitte tullu kahen aikaa sisää ja isosisko menny alas kattoo et mitä tapahtu. Äiti oli sitte siin sellittänny ettei tiiä mistä tulee mut myönssi kuitenki kuottuneensa etuterassilla. Housuihikki oli ilmeisesti vähä luorahtannu ja isosisko oli laittanu nukkuu. Löytäny ulkoot muutaman konjakkilasin ja suklaarasian!

Veturointi_Salla

Hei.

Kun näkee itselleen tärkeän ihmisen humalassa, se voi tuntua pelottavalta. Humalainen ei aina käyttäydy tai ajattele normaalisti. Ei ole oikein, että sinä tai siskosi joudutte olemaan huolissanne äitisi juomisen takia. Onko siskosi vielä aikuinen tai oliko paikalla muuta aikuista? Ei ole hyvä jos äitisi on ollut todella humalassa, eikä paikalla ole ollut muuta aikuista huolehtimassa teistä.

Jos sinua huolettaa äitisi juominen, sinun kannattaa kertoa siitä jollekin aikuiselle. Voisit jutella tästäkin tapahtumasta. Se on ilmeiseti painanut mieltäsi jo jonkin aikaa. Voit jutella koulusi terveydenhoitajalle, kuraattorille tai opettajalle. Tai onko sinulla läheistä aikuista, kenelle voisit kertoa asiasta? Toivoisin, ettet jäisi asian kanssa yksin. :)

Vastaa aiheeseen: Äidin juominen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top