Siirry sisältöön
Nimimerkki puuttuu

Mulla on yhteensä neljä ystävää kahdelta eri paikkakunnalta ja mulla menee niitten kanssa hyvin. Ollaan tutustuttu kun meidän äitit on ystäviä. Kolme niistä on samasta kaupungista ja ne käy usein täällä missä minä asun, kun niitten äiti on täällä töissä.

Mutta ongelma on siis se että: mun yksi kaveri suuttuu mulle jos mä en voi jutella esim. Skypessä sen kanssa juuri silloin ku SE haluis. (ja sitten kun kysyn että käviskö myöhemmin vaikka whats app:issa niin se sanoo vaan ”että en varmaankaan voi”)
Ja sitten se haukkuu mua askissa ja kiusaa ihan yleisesti kun sen isoveli ja sen bestiksen pikkuveli lähettelee mulle ääniviestejä missä ne huutelee ”uskovaainen uskovaainen,aina viikonloppusinkin käytte kirkossa kun meette muka Kuopiossa”…
Se on totta. Kyllä me käydään usein Kuopiossa mutta ei me siellä kirkossa istuta..
Ja meidän perhe on uskossa ja näin…

Mulla alkaa yläkoulu kesän jälkeen ja mulla ei ole yhtään kaveria , paitsi entiseltä luokalta on kyllä yksi tyttö ja me ei olla ystäviä..

Tämä teksti on sekava. Tiedän. Mutta suurkiitos niille jotka yrittää auttaa :))

Nimetön

Se mitä sun kaverisi tekee (haukkuu jne) ei ole oikein ja siitä kannattaa tehdä loppu.
Omasta kokemuksesta tiedän että jos on paha kaverisuhde niin kerro äidillesi ja isällesi ja yritä jutella myös tämän kaverisi kanssa.
Ei oo oikein että sua ja teitä haukutaan uskonnon takia (sellaisten takia haukkuminen on tosi säälittävää) joten kerro vanhemmillesi, kavereillesi ja yritä solmia tota tilannetta myös kyseisen kaverisi kanssa vastaamalla esim. en voi nyt jutella mutta kello X voin sitten vastata, ja jos hän sanoo että ei käy niin sitten et juttele. Jos hän ei ”halua” jutella niin sitten kun haluaa niin hän voi tehdä aloitteen.

Ja kyllä sää löydät niitä kavereita sitten, ei tartte huolestua! :)

Tsemppiä ja hyvää kesää!

Vastaa aiheeseen: aihekkin puuttuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top