Siirry sisältöön
Frendi

Oon 16v poika ja mul on ongelma, en oo kelvannu kellekkää. Aina kun alan lähentymää jonku tytön kans nii sitä ei enää kiinnosta vähä ajan pääst vaa se haluu olla vaa kaveri tai sit ei olla väleisä enää. Mua pidetää kaverin tosi hyvänä tyyppinä ja sit pojat mun kaveripiiris aina sanoo et kyl mun pitäs helposti saada joku ja osa tytöistäki jotka on mun kavereita. Mistä johtuu ?!?!?

Joku

En usko et sussa olis mitään erityistä ”vikaa”. Jos joku ei tunne vetoa suhun niin ei siinä seurustelemaan aleta. :/ Kyllä se sitten natsaa kun sopiva tyttö tulee kohdalle :) Eihän sulla oo vielä mikään kiire, vai? Vois se tietysti olla et sä oot vähän liikaa ”vain kaveri” ja kiinnostus loppuu, kun mitään ei tapahdu.

assd

Mulla on samanikänen poikakaveri (siis ihan tavallinen) ja sil on suurinpiirtein sama ongelma kun sulla. Se on ihan älyttömän hieno tyyppi ja mun mielestä se kelpaa kelle vaan! Me aina harmitellaa ku mistään sen jutuista ei tuu mitään :( Mutta se virhe mitä mun kaveri tekee on se, että se vaa juttelee netissä tai tekstailee sen tytön kans eikä sovi tapaamista heti. Tai no, onhan se nähny pari kertaa niitä edellisiä (mut ei kaikkia) ja sit just sen takii ku ne ei oo nähny niitten liekki on varmaanki sammunut. Aina lohduttelen sitä sillä, että se kyl tulee löytämään jonkun :) Ja se kyllä luottaa muhun siinä asiassa. :D Mutta nii, seuraavalla kerralla sun kannattaa tutustuu oikee kunnolla ja sitten nähä aika nopeasti, ettei se tyttö kyllästy. En tiedä, teetkö sä näin, mutta ehkä se vois auttaa oikeesti et ette pelkästää juttele esim. facebookissa. Jopas tästki vastauksest tuli pitkä :-D

Frendi

Oon aina tutustunu mahollisimma hyvin ja sopinu tapaamise melko nopeesti,mut silti käy aina sama juttu

Vastaa aiheeseen: Aina ”vain” kaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top