Siirry sisältöön
Lonely

Hei,
En koskaan ole kenenkään kanssa vapaa ajallani. Koulussa juttelen kyllä yhden tytön kanssa joka on hyvin mukava, mutta emme ole kuitenkaan niin hyviä ystäviä että hengailisimme koulun ulkopuolella. Parhaat ystäväni taas asuvat kaukana. Vanhempani ovat hyvin huolissaan tilanteestani ja kysyvät miksen halua olla ystävieni kanssa. En itsekään tiedä. Viihdyn vain yksin. Kavereiden seurassa on vaikea keksiä puhuttavaa ja sitten he kyllästyvät ja kaivavat puhelimen esille. Isäni uhkasi ottaa puhelimeni pois kunnes menen jollekin kaverille kylään. Hän tekee sen siksi koska hän ei itsekään ole yhtään sosiaalinen ja on aina yksin eikä halua minulle samanlaista tulevaisuutta. Ymmärrän sen kyllä. Minulla on monta veljeä joiden kanssa minulla riittää tekemistä, eikö se riitä? Vanhempani siis pakottavat minua olemaan ihmisten kanssa. Noh sentään sovin äskettäin tapaamisen sen koulussa olevan kivan tytön kanssa.
Jos totta puhutaan niin haluaisin yhden parhaan kaverin jonka kanssa olisimme erottamattomat.
En kuitenkaan jaksa olla taukoamatta ihmisten kanssa kontaktissa koska väsyn siitä. Minulla on todella ristiriitaiset tunteet: viihdyn olla yksin mutta haluan parhaan kaverin ja kenties poikaystävänkin.
Ähh mitä teen?!

Nuori

Kuulostat introvertiltä. On ok olla introvertti. Itsekin olen sellainen. Jos et vielä tiedä introverteistä mitään niin kannattaa googlettaa sanoilla ”introvertti” tai ”introvertti ja ekstrovertti”.

Pystyisitkö jotenki sanomaan vanhemmillesi, että et jaksa olla koko aikaa ihmisten seurassa? Ja jos he alkavat jtn paskaa puhumaan persoonastasi niin kannattaa linkata joku sivu josta saa tietoa introverttiudesta.

Tunnistin itseni kirjoittamasi tekstistä. Etenkin tuon, että ei jaksa koko aikaa olla ihmisten seurassa.

Onnea elämään introverttinä!

T. Nuori, joka on myös introvertti

VanilijaSahramiMaija

Mul o vähä saman kaltane tilanne(Vanhemmat ei vaa pakota tapaa ihmisii) ja tunnistan itteni tosi monesta sun kirjottamasta jutusta🙂 Tsemppii hei☺️☺️

Turhake

Tilanne kuulostaa vaikealta😣 Jos se tyttö on oikeasti mukava ja voisit kuvitella kaveeraavasi hänen kanssaan niin yritä! Tiedän tunteen kun et haluaisi nähdä ketään eikä periaatteessa olisi pakko. Yritä ottaa itseäsi niskasta kiinni ja tutustu tähän tyttöön!

Vastaa aiheeseen: Aina yksin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top