Siirry sisältöön
05 ernu

Moi! Oon 05 syntyny tyttö eli oon kasilla ja oon varmaan ainut meijän koulusta 8 jolla ei vaan ala muutoksia paljon ilmestymään. Mulla on ihan lapsen lantio, rinnat pienestä päästä ja eikä oikeestaan karvotustakaan paljoa yhtään. Ahistaa koulu-uinnit ja mennä kavereiden kanssa saunaan ku niillä on kehittyny vartalo. Oon ainut meidän isosta kaveriporukasta jolla ei oo menkkoja. Mun äidilläkin alko menkat jo 12v. Ja tiiän että kaikki kehittyy omaan tahtiin ja ei pitäs hävetä mutta haluaisin vertaistukee ja tämmöstä (:(

Oon myöhässä

Moi! Oon 06 tyttö ja samaistun täysin sun ajatuksiin! Mullakin myöhäinen murrosikä ja ahistaa just mennä porukalla uimaan..

Auttakaa!

Pystyn samaistuu tohon täysin!! Eli siis oon 05, kasiluokalla oleva tyttö. Mulla on tosi pienet rinnat ja karvotus tosi vähäistä. Mun kaikilla muilla kavereilla on alkanu kuukautiset, paitsi mulla. Mul on ollu välillä tosi vaikeeta hyväksyy sitä asiaa etten oo yhtä ”kehittyny” ku esim mun kaverit ja vertailen otteeni aina muihin :( Koulu-uinnit ahdistaa mua aina, koska tuntuu tosi nololta olla se kenellä on pienet rinnat ja vähän karvoja. En tiiä mitä mun pitäis tehä asialle tai kenelle voisin puhuu, joten en osaa suokaan neuvoo, mut voimii sulle ihan hirveesti!!! <3

Oon myöhässä

Omg siis mulla on noi kaikki ihan samat! Oon siis parin kuukauden päästä 14 ja mullaki TOSI pienet rinnat ja karvoitus vähässä. Voisko joku auttaa kun en halua jäädä tälläseks!??

Oon myöhässä

Eikä mullakaan oo muuten menkkoja!

Auttakaaa

Mullakin sama juttu ja oon 14-vuotias kaikilla muilla luokan tytöillä rinnat mut ei mul vieläkää eika paljoo muitakaa murrosiän merkkejä onks normaalii?

Vastaa aiheeseen: Ainut ilman murrosiänmuutoksia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top