Siirry sisältöön
🌈rainbow🌈

Eli siis kurattori oli todennu mulle masennuksen ja mun äiti ei usko sitä. Se sanoo vaan että mun pitäis mennä ulos, lopettaa mököttäminen ja laittaa puhelin pois.
Ja mun äiti takavarikoi mun puhelimen yms…
En tiiä mitä teen
Help!?

moms spaghetti 🇺🇦

jos jo kuraattori on sulla todennut masennuksen, niii kyllä nyt vanhempien pitää ymmärtää se.
voithan sä vaikka sanoo sille kuraattorille että sun äiti ei usko sua, kait se voi laittaa jotain viestii sun mammalle :)
Tai voithan sä myös sanoo suoraan sun mammalle siitä, että sulla on oikeasti masennus, jos kuraattorikin sen on sulle todennut.
ja että masennus ei oo naurun asia, ja varsinkaa masentuneelle ihmiselle ei sais sanoa että ”oleppa aktiivisesti” ” mene ulos kyllä se siitä” yms..

paranemista sulle ja muista et oot tärkee🐢☀️🌱🌿

Suonjar

Äitis varmaa vaan ei halua uskoa sitä. Sitä saattaa pelottaa masennus, joten se ei haluu uskoa, että sulla on se. En oikee osaa auttaa, koska ei oo kokemusta, mutta varmaan tääl on joku, joka voi jelppiä.

Stacy

Se on normaalia, että vanhemmat eivät halua lapsellaan olevan tuollaista, mutta kyllä sinun äitisi pitäisi uskoa, jos kuraattori on todennut masennuksen sinulle. Yritä puhua äidillesi. Toivottavasti hän sitten uskoo, ja toivottavasti paranet masennuksesta!

Tiedäthän että kuraattori ei oo lääkäri joka voi tehä diagnoosin. Jos haluat oikeen diagnoosin jota näyttää sun äitille et se uskois nii semmosen saa lääkäriltä. Epäilen samaa, että sun äiti ei vaan halua uskoo koska ei ite osaa käsitellä asiaa.

🌈rainbow🌈

Hei!
Tarkoitan siis sitä, että kuraattori on sanonut et mulla on keskivaikean masennuksen oireta ku tehtiin sellanen ”testi”.
Ja meen lääkärille tällä viikolla(mun iskä vars ajan)
Mut kiitos kaikille <33

🌈Bag

Hiii honey!💋💋💋
Äh I am $:#:”@%×^:#:$;$; or something argh!
REAL babe ur
vanhemmat are !#%&$
Siis I know sul on vaikeet: sul oli se sh ja nyt masennus ja oot yksinäinen (kiitos fake frendit siitäki😒) ja viel kaapist väkisin ulostulemine🏳️‍🌈!!!
But darling, koita kestää sil u know oot must amazing and super brave!💪
Oot pretty, sexy, smart and everything jos mult kysytään!🔥❤
🏳️‍🌈U are my super hero!🏳️‍🌈
Muista et tatskan otto ei oo ratkaisu mihinkään, baby!😭❤
I loveeeeeee uuuuu soooo sooo muuuccccchhhh!!!!❤🔥💋
KOITA KESTÄÄ RKS! TSEMPPII!!
❤❤❤💪💪💪🔥🔥🔥🤙🤙🤙
Sry muute finglish🤗

Vastaa aiheeseen: Äiti ei usko

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top