Siirry sisältöön
jokuvaa

Mua on vaivannu tää asia jo puolivuotta kun kerran kuulin jotaa ääniä äitin ja iskän huoneesta ja ajattelin et ne panee. Siit lähtien en saa unta jos äiti ja iskä menee samaa aikaa nukkuu saan vaa unta jos iskä ei mee samaa aikaa sänkyy vaa jää kattomaa telkkarii tai jos keksin jonku syyn miks ne ei harrastais seksii. Oikeesti mua häiritsee tää ihan kauheesti oon nyt 14v enkä osaa olla ajattelematta ja ainaku ajattelen nii mun kuulemat asiat alkaa sillee vääristyy esim jos meiän koira kävelee ja siit kuuluu ääntä nii alan siitäkii vääntää jotaa seksii hellpppp!!

joku

Miks se häiritsee sua niin paljon? Eiks se nyt oo aika normaalia et vanhemmat harrastaa seksiä keskenään? Suhde ainaki voi hyvin.

random

^^ sama mieltä jokonkun kanssa ^^

miej

Käyt aikasemmin nukkumaan.

.

aattele et ne tekee sulle pikkusiskoa tai pikkuveljeä:D

Cha cha cha

Mikä siinä niin vaivaa… Seksiä tehdään rakkaudesta :O Sun vanhempas rakastaa toisiaan…

J3H

Häiritseekö sinua muiden ihmisten välinen seksi? Jos näin on, sinä et ole sinut seksuaalisuuden kanssa, ja tunnet olosi epämukavaksi sitä ajatellessa.

Se ei ole väärin, jos näin on. Sinun pitää vain totutella siihen ajatukseen, että ihmiset harrastti seksiä menneisyydessä, harrastaa nyt(tälläki sekunnilla kun luet tätä tekstiä) ja tulevaisuudessa.

Voit kokeilla fantasioimalla sinua jonkun tytön/pojan kanssa. Voit kokeilla katsoa itseäsi alasti peilistä tai masturbaatioimalla. Mikä tuntuu itseltä hyvältä.

Älä murehdi turhia.

Saint

J3H:in viestiin vastaten: Tuo pitää toisaalta paikkaansa. itse olen täysin sinut seksuaalisuuden kanssa ja toisten välinen seksi ei minua haittaa paitsi vanhempieni. olen pian täysi-ikäinen ja en voi sietää sitä että kuulen jotain ääniä, se ei tunnu hyvältä:D törkeä ihminen olen ja joskus saatan jopa koputtaa heidän huoneeseen ja käsken oll hiljaa, tai seuraavana aamuna puhun heille asiasta ja he ovat pahoillaan….
eli aloittajalle, suosittelen suakin puhumaan heille. se kuulostaa niin nololta kuin olla ja voi – et uskalla ethän? kerää rohkeutta ja juttele vanhempieesi kanssa! ihan oikeasti, he varmasti ymmärtävät ja ovat pahoillaan että häiritsivät. ROHKEUTTA!! <3

Heipilollo

Mutta ei lasten mun mielestä kuulu joutua kuuntelemaan kiimaähinöitä ja orgasmivollotuksia. Miettikääpä taas omalle kohdallenne tätä. :)

Nimetön

joo mulla sama tilanne:D tai ei ne kovi useesti mut joskus keskel yötä herään siihe ja sit en saa unta ennenkä ne lopettaa. joskus pienenä olin vissi 9-10v heräsin siihe mekastuksee ja sitte menin vaa laittamaa valot päälle ja menin takas sänkyy, siihe loppu se:D saimpaha nukkuu rauhas sen yönXD

Heliruppeli

Joo kiva tällä hetkellä mun iskä ja puol äiti vouhottaa vittu ahdistaa

Kata, verkk@ri

Moi,

Ymmärrän, että asia voi mietityttää sinua. Pystyisitkö puhumaan asiasta jonkun aikuisen kanssa?

Seksi on ihan normaali ja luonnollinen asia, mikä kuuluu monen aikuisen ihmisen elämään. Mutta jokin sinua mietityttää sinä ja ehkä olisi hyvä käydä sitä läpi. Uskaltaisitko ottaa yhteyttä terveydenhoitajaan. Anonyymisti voit jutella myös lasten ja nuorten puhelimessa:

p. 116 111 (puhelu on maksuton)
ma–pe klo 14–20
la–su klo 17–20

Tai chatissa (alareunan sininen chat ikkuna) su-ke klo 17-20.

Anonyymi

Tunnen tuskan ku mulle vaikee aihe, oon miettiny jo kuus vuotiaasta sitä ja ahistaa vieläkki, niil on nyt ovi auki niinku AUKI ja joo luojan kiitos mä en nää sinne ku siel on nii pimeetä. Ps tsemppiä, kannattaa puhuu jollekkin ja avautuu<3

Empusuu

Hei onko normaalia että mies koskettelee minua bussissa hän oli varmaan 50v luulisin. Hän otti rinnoistani kiinni se kaikki tapahtui 10 sec. Se aiheutti hämmennystä sanoin siitä bussikuskille mutta kukaan ei välittänyt 🤨 olenko vain outo vai onko tuo outoa

Traumatisoitunut

Äitin ja Isini harrastaa seksiä. Olen hyvin masentunut asiasta,koska jotenkin minulla on ollut aina mielikuva että he haluisivat pitää minut turvassa. En voi enää kestää sitä että joka ilta minua aina pelottaa että nyt siellä alkaa tapahtumaan. Myös ajatus siitä että kuulen huutoa ja hengästystä on pelottavaa. Sisäiseni mielenterveys on mennyt tähän. Halusin vain kertoa koska en voi elää enää tässä että herään yöllä huutoon. PS onko normaalii että samalla tulee pakosta olo että ei halua olla tekemisissä vanhempien kanssa?!

Vastaa aiheeseen: Äiti ja Iskä harrastaa seksii?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top