Siirry sisältöön
🐷🏳️‍🌈

Moi, mä oon 14 vuotias tyttö ja mun äiti kiusaa mua aina mun ikäisistä pojista. Se on johtanut siihen että mulla on hirveen epämukava olo mun ikästen poikien seurassa. Käytetään nyt esimerkkinä tätä päivää. Mä ja äiti käveltiin ulkona ja me nähtiin, kun joku ysiluokkalainen oli ottamassa jotain valmistujaiskuvia puku päällä. Äiti kysyi multa ”eikö toi poika oo komee? Eik ois kiva olla koulussa (mä oon siis koikoulussa), että näkisi noin komeita poikia joka päivä?” Mä oon lesbo mutta mä en oo tullut vielä kaapista ulos joten äiti ei tiiä.
Meidän naapurissa asuu joku mun ikäinen poika ja AINA kun äiti näkee sen se sanoo jotain ”Hei kato! Tossa menee toi poika! Tosta tulisi sulle hyvä poikaystävä! Kato kuinka söpö!”
Äitin kaverilla on mun ikänen poika ja aina kun äiti näkee siitä pojasta kuvia facebookissa, se huutaa mulle ”Hei (mun nimi)! Tuu kattomaan! Täällä on tää poika! Tosi komee!”. Sillä pojalla on mopo ja aina välillä kun se ajaa ohi, äiti sanoo ”Eiks tollanen mopopoika olisi kiva poikaystävä?”
Mä kysyin viime kesänä äitiltä miks se tekee näin ja se vastasi ”koska mun äiti ei koskaan kiusannut mua pojista kun mä olin sun ikäinen”. Jos mä sanon sille että se tekee mut epämukavaksi, se nauraa ja alkaa lällättämään ”(mun nimi) on ihastunut!”
Miten mä saan tän loppumaan?? Onko ainoo vaihtoehto tulla sille kaapista ulos? Mä uskon että se hyväksyisi mut. Oikeesti mitä mun pitää tehdä?

🌈rainbow🌈

Onpa harmi kuulla, että sun äiti tekee sulle tollasen olon. Mun mielestä tuo on niin ärsyttävää ”uu kato tuolla on (mun 3 luokan ihastus)” yms Oon itekki lesbo nii tiiän miltä tuntuu :/
Jos susta tuntuu parhaalta tulla kaapista ulos niin siitä vaan. Silloin sun äidin pitäis ainakin lopettaa. :D
Tsemppiä!! <33
Love, 🌈rainbow🌈

moms spaghetti 🇺🇦

mäki oon lesbo ja aromanttinen ja en oo tullu kans kaapista ulos, munki äiti tekee joskus samalla tavalla, ärsyttävää :/

Jade, verkkari

Ihan ymmärrettävää, että tuntuu epämukavalle jos toi on jatkuvaa :( Tuskin sun äiti tarkottaa mitään pahaa mutta ei silti oo kivaa jos kokoajan tehdään kiusaa. Niinkun rainbow tossa aiemmin jo sanokin, jos susta ittestäs tuntuu parhaalle tulla kaapista ulos niin kannattaa miettiä sitäkin vaihtoehtoa. Jos et oo kuitenkaan ihan valmis siihen vielä, sinuna pyytäisin sun äitiä vaan lopettamaan jotenkin napakasti, että se ymmärtää oikeasti sen, että susta ei tunnu kivalle sen toiminta. Toivottavasti tilanne ratkeaa pian, tsemppiä sinne! <3

Kannattaa ehdottomasti tulla kaapista jos susta itestäki tuntuu et sun äiti hyväksyis sut.

Vastaa aiheeseen: Äiti kiusaa mua aina pojista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top