Siirry sisältöön
Tyttö 010/12

Eli tosiaan tää homma alkoi tänään,Oon siis tässä kyseisessä viruksessa,niin mun äiti tokas et lähetään mökille(oltiin siellä koko kesä kun äiti ei antanut edes moikata frendei tai antanut mennä reeneihin) Sanoin sille suoraan että ei käy.No se sit hermostu oikein kunnolla,Mä en saanu ruokaa kaikki muut sisarukset sai mut en mä.. Heti kun äiti meni ulos hain sen yhden eloveenan keksin ,ja siinä oli kaikki mitä sain. Sit illan päätteeks mun isä tulee sanoo että sä voi jäädä tänne yksin kun me muut häippästään .Ja niinku wtf ei mun ikänen saa jäädä yksin kotiin. Mun äiti on jo tehny tätä samaa monen kuukauden ajan…Huusin sitten mun äidille että oot pilannut ja sotkenut kaiken. No sit mun äiti huutaa SINÄ RÄN KAIKEN PILASIT SAATANA. Ja jatkot listaa kuinka hirvee oon.menin paniikkiin .Ja nyt en tiiä mitä teen oon ihan rikki?! En halua täatä mitään Sossu asiaa mut mitä teen!

13v tyttö🙃

Hei! En valitettavasti osaa sinua neuvoa kovin hyvin mutta aloitan nyt näin: toi asia alkaa olla aika vakavaa sillä myös sinun pitäisi saada ruokaa yhtä lailla kuin muiden. Ja sinäkin olet vielä aika nuori jäämään yksin kotiin pitkäksi aikaa kuten minäkin. Ja muista että tää ei oo sun vikasi ja sä et oo tehny mitään väärää (no olisit ehkä voinut olla huutamatta äidillesi mutta muuten) vaan äitisi on selkeästi väärällä linjalla nyt. Jonaisella etenkin lapsella on oikeus ruokaan ja turvallisuuteen niin kotona kuin koulussakin. Ja en halua sinua pelotella mutta asia alkaa jo olla vakava joten olisiko mahdollista jutella jollekin luotettavalle aikuiselle kuten koulusi terveydenhoijalle? Jos aikuinen kokee asia vakavaksi niin on syytä ottas yhteyttä sossuun ja se on vain sinun parhaaksi. Mutta puhu jollekulle luotettavalle aikuiselle se auttaa! Koulusi hennilökunnalla on vaitiolo velvollisuus ja he varmasti auttavat sinua. Toivottavasti joku muukin auttaa sinua ja antaa parempia neuvoja. <3

SpageLi🏳️‍🌈

kerro vaikka sun tutuille tai kavereille tilanteesta, nii osaa auttaa sua.
ei oo todellakaa ok ettet saa ruokaa ja sut jätetää yksin, sä ansaitset parempaa kohtelua.

tai sitten voit koittaa sanoo sun äidille uudestaa että ei oo reiluu että saat tollasta kohteluu.

voimii sulle❤️❤️❤️

Happy_HelloKitty

Toi kuulostaa aika vakavalta. En valitettavasti voi näin netin kautta auttaa sua ihan hirveästi, mutta voin kyllä yrittää antaa jotain neuvoja:

-Sun kannattaa puhua jonkun kanssa. Miltä susta tuntuu, onko sun iskä samaa mieltä äitis kanssa vai ei? Ja luottatko siihen? Musta tuntuu et asiat vois vaik pahentuukkin jos isäs menis kertoo sun äidille mitä sä ajattelet.
-Sun muita sisaruksii ahdistaa varmaan myös jos äiti huutaa sulle. Voisiks sä jutella niitten kanssa?
-Sitten oikeesti suosittelen puhumaan vaikka terkkarin kanssa. Toi että sä et saanut ruokaa kuulostaa nimmittäin kyllä tosi vakavalta.
-Jos muu ei auta niin ehkä sä sitten voisit oikeesti jäädä yksin kotiin. Mä en oikeesti usko että ne on mökillä ihan hirveen kauaa, ei ne ihan oikeesti VOI😡😡😡 Joskus tekee hyvää ottaa vähän etäisyyttä. Mut tietenkään 12 v ei voi olla kauaa yksin kotona!

Toivottavasti musta oli ees jotain apua. Tsemppiä!!!!<3❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

PuShEeN

Tosi harmi et sulnon huonot välit sun äidin kanssa. Mullakin on huonot välit omien vanhempien kaa. Sä voisit ehkä mennä jonnekin koulupsykiattillw juttelemaan sun ongelmista. Onnea matkaan!! 💜

Perho

Oi sinua! Siis tuo on kamalaa! Mulla itselläni on suht. hyvät välit mun vanhempiin. Mutta mä en voisi kuvitella että mun äiti ei antaisi mulle ruokaa. (Mulla on kokoa ajan nälkä..)
Nyt mulla on kiire, joten en voi laittaa pidempää viestiä, mutta tsemppiä kauheasti sulle ja juttele vaikka kuraattorin kanssa, jos sellainen löytyy. ❤️

Vastaa aiheeseen: Äiti-tyrär viha

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top