Siirry sisältöön
Kännykkä..

En tiedä kuuluuko tämä edes tänne..
Äitini aikoo viedä minulta känykän, koska ””roikun”” sillä liikaa..

Nimetön

Jos oikeasti olet kännykälläsi liikaa niin se voi olla ihan tarpeellista, kännykästä nimittäin tulee säteilyä (eli kaikenlaiset syöpäriskit kasvaa hiukan) ja tottakai harrastukset ja muut jutut jää taka-alalle kun kännykkä viihdyttää liikaa.
Kannattaa tehdä vaikka sopimus että olet esim. 2h päivässä kännykällä enimmilteen, sitten yrität keksiä jotain muuta tekemistä, esim. erilaiset harrastukset ja leirit voi olla kivoja, mutta yksinkin saa tehtyä vaikka mitä!
Kauniina kesäpäivänä voit grillata, piirtää, lenkkeillä, pyöräillä, olla eläinten tai kavereiden kanssa, valokuvata, tutkia luontoa… ties mitä! :)

Tsemppiä!

John

She’s a bitch, näin suoraan sanottuna. Mitä sitte teet sillä, pelaat, oot netissä vai mitä? Nyt kyl pakko pistää oma päätelmä/toteamus tähän väliin.

Ite oon ollu 8 tuntia päivässä koneella koko elämäni, muutamat viikot/päivät mukaanlukien. Ja jos mulle ois annettu jotain tuntiaikoja koneella oloon ja pakotettu nukkumaan/makailemaan ja lukemaan lehtiä sängylle kunnes helvettikoulu alkaa, todisteita myöten olisin täl hetkel actually kuollut. Että täs vähän mietittävää näille yksinkertasesti vähempiälysille Vanhemmille ihmisille. Avoluutio viisastaa ihmistä faster than ever y’know. ;)

Vastaa aiheeseen: Äiti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top