Siirry sisältöön
tytti

Mua alko hävettää täs pari päivää sitten mun karvoitus jostai syystä. En tajua miks just nyt, koska mulla on kuitenki nää ollut jo kauan mun matkassa mukana.

Nyt mietin ajatteko te pois karvat? Kaikki karvat? Ite en oo ajanut aikoihin pois. Mulla alko tuleen tosi kipeitä oireita kuten haavoja, mustelmia, kirvelyä, halkeilua ja muuta ihanaa. Siispä jätin pois kokonaan. Kuitenkin on alkanut nyt hävettään, enkä tiedä miten ottaisin nää pois ilman että sattuis taas nii hirveesti.

Tuleeko teille heti sänki takas? Mulla alkaa sänki tuntuun jo muutaman tunnin päästä, ja siispä sekään ei oikeen innosta poistaan karvoja… Onko kellään tietoo miten ne sais pysymäänki poissa?

Vai onko niiden ajaminen ees välttämätöntä? Onko teistä ne hirveen rumia?

Ressu

Itse ajelen sääri- ja kainalokarvojani. Häpykarvat saavat jäädä. En tiedä miten saa sänget pysymään poissa, ajelee useammin…

karvasotilas!!

Vahaamalla sais n.2-4viikoks pois säärikarvat mutta se myös sattuuu…ite en sääriä aja ku kesäsin,kainalot aina jos näkyy edes vähän :D mut älä alhaalta aja posliiniks koska saattaa tulla haavoja,näppyjä,tulehduksia ja jne. Siistiä voi iha saksilla..kuiva iho=kosteutasuihkun jälkeen tehoo paremmin kosteeseen..lue netistä minkälainen sopis paremmin iholles..vai ois vahaus?vai muovilasta?vai terä?geelin käyttö autto mulla johkinoista sun ongelmista

John

Eh, oletan et puhut alapääkarvotuksesta. Kuka helvetin pervo kyttäilee toisten alapäitä, ja miten? O.O Ja jos mietitään mukavuudesta, ni onhan se kivempi ilman kummaltaki osapuolelta (petipuuhissa)

Ite en nää mitään helvetin syytä kyl, ei oo edes parisuhdetta lähelläkään. Mut jos on petihommat lähempänä ni kannattaahan se, kai. En sitte tiiä miten sellasen sängen sais pois, Googlaa jotain voiteita tai neuvoja, Google on kysyvän paras ystävä! :P

.t

Ei karvat esim. säärissä oo musta mitenkään rumat, mut jos kainalossa rehottaa semmonen kauhee puska, ni ei Se kyllä kovin viehättävää oo.
Ite ajelen sääri- ja kainalokarvat sekä siistin bikinirajat.

Vastaa aiheeseen: Ajatteko pois karvat?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top