Siirry sisältöön
inhottaa..

Olen 13 v tyttö. Menen syksyllä 7 luokalle. Minulle on alkanut tulla muistaakseni 4 luokalla finnejä ja mustapäitä.. 5 luokalla niitä oli jo paljon.. Otsani oli silloin jo ihan täynnä.. Silloin muutama haukkui minua aknen takia.. 6 luokalla minua myös haukuttiin.. Opettajani ei puuttunut asiaan millään tavalla,vaikka jopa äitini puhui asiasta opettajani kanssa.. Nykyään olen voinut puhua asiasta jo bestikseni kanssa todella avoimesti. Nykyään otsani on jo alkanut paranemaan,mutta minulla on arpia hirmu paljon.. Jos ne kaikki arvet lähtisivät pois,niin minulla olisi terve iho jossa on vain muutama näppy.. Kun menen syksyllä yläasteelle joudun vaihtamaan pienestä koulusta isoon kouluun.. Minua inhottaa oma naamani.. Pelkäänkin jopa hieman,että mitä muut minusta ajattelee.. Ja saanko uusia kavereita ollenkaan.. Entä poikaystävää josta olen jo monen monta vuotta haaveillut.. <3

Huolehdi ihostasi

Pyydä äitiäsi tilaamaan sinulle aika ihotautilääkärille. Myös nuoren iho-ongelmat on hoidettava ajoissa, jottei ongelmasta tule elinikäinen projekti.

Ensialkuun voisit kokeilla pestä kasvojasi TEA TREE skin glearing facial wash (nestemäisellä)saippualla (saatavana mm. Body Shop:ssa). Sen jälkeen hyvin kevyesti kosteusvoidetta esim Hydrolan, saa ainakin apteekista. Kannattaa kokeilla. Edelliset auttoivat minua iho-ongelmissa. Myös chipsit ja roskaruoka kannattaisi jättää minimiin. Tavallinen kotiruoka, vihannekset ja mahd. hedelmät auttavat myös ihoasi pysymään kunnossa.

Outo muija jonka rinnat alko kasvaan 10v

Siis acne voi olla geneettistä mut se vois myöski olla seurausta huonoista elämäntavoista.
Kannattaa ehkä löytää jotai hyviä ihonhoito tuotteita ja syyä vähä terveellisemmin ja juua vähä enemmän vettä ja yms…
Noihi ihonhoito tuotteisiin suosittelen et pyydät apua myyjiltä, etkä mee omin päin ostamaan mitään tietämättä mitä se tekee sun iholle :)

Kata, verkk@ri <3

Moi!
Tää on näköjään ikivanha keskustelu, joka taas noussut esiin..
MUTTA, mun vinkit ihosta huolehtimiseen jos joku niitä miettii <3

– juo paljon vettä. aloita päivä isolla lasillisella vettä ja juo sitä päivän mittaan säännöllisesti!

– syömisellä on paljon vaikutusta ihoon. rasvojen syömistä ei pidä pelätä, sillä ihminen tarvitsee paljon hyviä rasvoja. niitä saa esim. pähkinöistä, siemenistä ja avokadosta. :)

– kasvoja ei kannata myöskään liikaa pestä millään pesuaineilla tai se voi negatiivisesti vaikuttaa ihon kuntoon!

Lähtökohtaisesti kuitenkin ihosta kannattaa pitää huolta siksi, että haluaa pitää itsestä huolta, ei siksi ettei tykkää ulkonäöstään. Koska jokainen on juuri super kaunis! <3

Vastaa aiheeseen: Akne häiritsee..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top