Siirry sisältöön
ei pysty enää

mua on kiusattu kakkosesta asti. mut jopa hakattiin vitosella. opettaja ei voi tehdä asialle mitään. välillä mietin miksi juuri minua kiusataan eikä muita. kaikki puhuu musta selän takana. toivottavasti seiskalla sitten onnistuu paremmin.

janskuu

hei, kannattaa käydä kertomassa kuraattorilla ihan kaikesta! mulla se on auttanu tosi paljon. ei kannata välittää niistä kiusaajista, ne vaan on kateellisia tai muuten vaan ihan sekopäitä. niillä on jotain omia murheita joita suhun purkaa! kerro opettajalle tai kuraattorille niin ne varmasti hoitaa asian! lupaan että sulla on paljo parempi olla ku kerrot jollekkin tästä asiasta! sun ei tarvi olla sen asian kanssa yksin! tai sitten kerrot äitille/isälles niin ne varmasti soittaa koululle ja koulu järjestää jotain! tiiän sen,oon itekki samassa tilanteessa ja ollu monta kertaa! kenenkää ei tarvi murehtia yksin vaan pitää kertoa asiasta aikuiselle! se saattaa joskus olla vaikeaa mutta niin on pakko tehdä! tsemppiä sulle ja toivottavasti tästä mun tekstistä on hyötyä:)

Nimetön

Samaa mieltä edellisen kanssa, mullakin on asiasta jonkin verran kokemusta ja tiiän et asiasta kertominen auttaa. Vaikka tuntuis et oot yksin koko maailmassa, näin ei oo ja huomaat kyllä sen jutellessasi jonkun kanssa. Ilman puuttumista tilanne ei kuitenkaan muutu luultavasti miksikään, ja älä mitä, itse olin yläasteella luokan silmätikku. Ilma kuitenkin puhdistui selvästi, kun kissa nostettiin pöydälle.

Vastaa aiheeseen: ala asteen kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top