Siirry sisältöön
pohdiskelija

Olen usein miettinyt miksi tyttöjen pitäisi olla naisellisia, tms. Miellyttääkseen miehiä vai siksi että pitäisi olla sellainen ja tälläinen että kelpaisi. Naisten pitäisi olla söpöjä, karvattomia, tykätä ns. naisten jutuista kuten meikkaamisesta, hiusten laitosta. Mielestäni jokaisen pitäisi olla oma itsensä. Ei ole mitään hävettävää siinä ettei meikkaa, rakastaa hyönteisiä, tykkää scifistä tai pitää muusta vähemmän tyttömäisestä. Maailmasta löytyy varmasti sellainen ihminen joka pitää sinusta juuri sellaisena kuin jo valmiiksi olet. Olkaa rohkeasti omia itsejänne. Se tekee sinusta kauniin kun toteutat itseäsi omalla tavalla.

Nelli

Oon täysin samaa mieltä!
Itsekin olen 15-vuotias tyttö, pukeudun kyllä ihan tyttömäisesti, rakastan vaatteita ja meikkejä sekä shoppailua. Mutta pelaan sotapelejä, katson scifileffoja ja tarkoituksena olis mennä inttiin.
Oon ihan hulluna sotaleffoihin ja -peleihin, mutta silti mussa on se tosi naisellinen puoli.
Tapasin myös nykyisen poikaystäväni vuosi sitten koulussa, mutta tutustuin häneen kun pelasimme samoja sotapelejä.
Eivät kaikki pojat halua sellaista tyttöä, jonka elämään ei kuulu muuta kuin kauneudenhoitotuotteet, omanikaan ei pidä sellaisista.

Musta on tosi väärin, että joku toinen koettaa puolestasi päättää millainen olet. Se on jokaisen oma oikeus, nimittäin olla juuri sellainen kuin itse haluaa. Täytyy vain muistaa, että sanoipa kuka tahansa mitä hyvänsä, sinä päätät itseäsi koskevista asioista! Jokaisella on itsemääräämisoikeus omaan kroppaansa, sellaiset asiat ei muille kuulu.

Tyttö

Joop. Itelle tosin kuuluu se, että tykkään meikata ja laittaa kynsiä, tykkään söpöistä vaatteista ja tykkään väreistä. Tykkään hoitaa kasvojani ja käydä joskus kampaajalla. Pidän myös muista kauneusjutuista. Kuitenkin olen siinä samaa mieltä, että ei pitäisi hävetä ja pakottaa itseään tekemään jotain ”koska miehet haluaa”. Silloinhan miehet rakastaisivat sitä mitä esität olevasi, ei sitä mitä olet. Se taas ei kuulosta oikealta rakkaudelta.

Vastaa aiheeseen: Älä häpeä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top