Siirry sisältöön
Poika 19v

Onko normaalii et oon 19v ja tykkään alaikäsist tytöist?

Nytkin seurustelen 14v:n kaa mut mä pelkään samal et joudun sen takii vankilaan tai jotain. Ja nyt tarkotan tätä seksi puolta, vaik ollaanki juteltu seksist ja tiiän etten sais sitä hänen kaa harrastaa, niin mitä jos päädytäänkin sit tekeen sitä kun tavataan? (ollaa juteltu vaa netis ja jutut menee kokoaja vaa intiimimmiks) Nii mua pelottaa et jos päädytäänkin tekeen sitä ku nähään, tai että hän haluis mua niin paljon etten uskaltas sanoo vastaan (oon aika ujo persoona)

Mut me ollaan iloisia ja rakastetaan toisiamme, sitä ei kukaan vie meiltä! Mut silti, pelottaa :(

Auttakaa, kuka vaan

Tytsyyy15.v

Musta ei oo mitään väärää tuossa jos rakastatte toisianne ja olette onnellisia niin ei siinä mitään vaan tuo seksi puoli on sitten ongelmallisempi kun on se kiellettyä laissa teidän täytyy vain yrittää malttaa odottaa pari vuotta uskon että pystytte siihen :)musta toi on sulosta siis ku toi ikä ero voi teitä :3pysykää vahvoina ja hyvää jatkoa teille:3toivottavasti tästä oli ees vähä apuu:))ja haluisin kysyy yhen jutun sulta ku oon yhes yhen pojankaa ja ollaa puhuttu seksistä ja ollaa kumpakiii 15 vuotiaita ni onko tyhmää harrastaa seksiä näin nuorena ja onko liian aikaista?:-/ (muutkin voi vastata)

Poika 19v

Kiitos paljon tytsy kun vastasit ja kai sä jotenkin autoit :)

Oma mielipiteeni sun asiaan on et turhaan sitä kiirehtimään, ei se oikeesti sit mitään ihmeellist oo :D
Jokainen itse päättää millon on valmis seksiin ja ei kannata painostaa toista siihen, jokainen on valmis kun sen päättää :)

Jos olet varma että hän on se oikea, mikä minä olen teitä estämään :D
Että oikean ihmisen kanssa ei ikinä pitäis olla liian aikaista/myöhäistä :)

Ainahan voi alottaa pienestä (toisten kosketteluista, [osa tekstistä poistettu] yms) jos pelottaa tuo ihan oikea seksi. Toivottavasti mä autoin sua :) ja onnea teidänkin suhteelle :3

Heo-

Hei. Kannattaa miettiä että onko tyttösi varmasti valmis. Olen itse ollut tuollainen tyttö, joka sitten jutteli söpöjä ja intiimejä 19vuotiaan kanssa. Lopulta se johti intiimiin suhteeseen, ja kadun sitä ihan mielettömästi. En tiedä onko tyttösi samanlainen kanssani, mutta kannattaa miettiä hänen kohdaltaan. Sinä olet jo aikuinen ja siksi osaat ehkä paremmin hahmottaa tekemisiäsi. Hän on nuori, ja voi katua jälkeenpäin asiaa. Lisäksi tosiaan jos viranomaiset saa tuosta tietää, poliisit voivat puuttua peliin. Mieti enemmän kuin kerran päätöstäsi.

Vastaa aiheeseen: Alaikäiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top