Siirry sisältöön
13vTyttö

Olen 13 vuotias tyttö ja haluaisin harrastaa seksiä, mutta pelottaa karvotus. Tiedän että mieli piteet jätkillä on erilaiset, mutta aina on itellä niitä epävarmuuksia.

Poika (tai jokin muu)

Ei sillä karvotuksella oo väliä ku eihän sen sexin aikana sitä katota

Poika 16v

Ei ole sillä karvotuksella joo seksissä yhtään mitää väliä. Vahva suositus kuitenkin itseltä, että ei kyllä mieluusti kannattaisi vielä alkaa seksiä harrastamaan tuossa iässä. Toki riippuu jos on esim ollut jo pitempään oikeassa kahden keskisessä intiimissä suhteessa niin kyllä sitten jo varmaan tuossakin iässä voisi olla ihan hyvä kokemus. Silti jos yhtään epäröit niin älä.

Kaamos

Aiotko 13-vuotiaana harrastaa seksiä? Kannattaa miettiä, oletko siihen valmis, jos karvatkin mietityttää noin paljon. Jos sinulla on poikaystävä, niin voit varmaan hänen kanssaan puhua asiasta. Ja sehän on normaalia että tuon ikäsillä tytöillä on karvoja. Itse ainakin nuorena miehenä tykkään mieluummin karvoilla kuin ilman ja kaikilla tytöillä joitten kaa oon ollut, on ollut karvoja siellä.

Lumpeen kukka

Okei.. aloitetaan nyt siitä että olet 13 vuotias.. 13 vuotiaan ei todellakaan pidä harrastaa seksiä tai mitään tollasta!! Sitä varten on itsetyydytys/masturboiminen. Eikä niillä karvoilla mitään väliä ole!! Kaikilla naisilla on karvoitusta intiimi alueilla mutta jotkut esim sheivaa niitä. Mutta toivotaan että saisit seksin halun tyydyttämällä sen pois, voit myös like netistä lisää tietoa. Tsemppii sulle tän asian kanssa♡ toivottavasti pärjäät😘

Abcdefghi_jk

Olen saman ikäinen ku sää ja ei karvoilla kai pitäis olla hauheesti väliin jos tekee sitä ja tähän loppuun viä se et kantsii harkita ehkä viä pari vuotta ennenku harrastaa se*sii koska kyl niit kokemuksii kerkee saamaan vanhempanakin mut se on kyl sun oma päätös et millon haluut harrastaa sitä.

u sure?

Toki se että harrastatko seksiä on oma päätöksesi, mutta suosittelisin pari vuotta ainaki vielä odottamaan. Mutta muistakaa huolehtia ehkäsystä jos kuitenkin aiot

trooppinen

Heips,
Oon ite 16-vuotias tyttö. Joskus hieman yli vuosi sitten mulla oli ensimmäinen kerta vuotta nuoremman pojan kanssa ja jännitin tietysti aivan samaa asiaa. Olimme puhuneet asiasta jo etukäteen (sekä seksistä että karvoituksesta). Poikaystävä oli sitä mieltä, ettei karvoitus haittaa ollenkaan, ja ihan syystäkin. Ei siinä olekkaan mitään väärää.
Rehellisesti suosittelen keskustelua myös sulle ja kaikille muille, joilla on samoja mielen päällä. Oma kumppani varmasti arvostaa sitä, kun oot itse aktiivinen ja haluat kuulla sitä. Tuskinpa kuitenkaan se tulee haittaamaan toista osa puolta!
Mitä ikääsi tulee, niin olen muiden kanssa keskustelijoiden kannalla. 13-vuotias on kuitenkin vielä aika nuori. Kannattaa harkita asiaa huolella. Plus haluaisin muistuttaa, että kumppanin on tärkeää olla luotettava. En tiedä oletko parisuhteessa, mutta jos olet, niin kannattaa ensin tutustua toisiinsa kunnolla ja tiedustella rajoja!
Toivottavasti musta oli apua. <3

Vastaa aiheeseen: Alapää karvat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top