Siirry sisältöön
Tyttönen vain

Sori, olen vähän tyhmä mutta kysyisin yhtä asiaa. Ajeleeko tytöt yleensä alapään karvoja? Mä en oo koskaan ajellu enkä siistiny yhtään alapääkarvoja ja mua häiritsee kun musta tuntuu että ne rehottaa ihan liikaa, ja ne näkyy pikkuhousujen/uikkareiden alta, kun tuntuu että niitä karvoja on ihan liikaa. Onko normaalia ettei ajele karvoja?
Ajeletteko te kaikki karvat pois, tai siistittekö jotenkin? Ja millä niitä voisi siistiä/ajella? Auttakaa tyhmää!

karva pallo

sama ongelma,help

mie

En suosittele mitään,mutta mä ajelen ainakin ns bikinin rajat ihan sheivaimella…

Nimetön

Sama ku edellinen. Kerra innostuin ja slko kutiamaa :c karvat on siellä kuitenki iha syystäkin joten ei niitä kauheesti tarvi ajella ;)

pari tarinaa vain

Monet kaverini (tytöt n. 14-17v) sheivailevat suurimmaksi osaksi oman mukavuutensa vuoksi alapäätänsä. Toiset kokonaan ja toiset vain lyhentävät tai siistivät. moni ns. tuunaa (trimmaa)
Eihän sitä kaupungilla näe onko sheivattu vai ei, omasta mielestäni on hyvä siistiä alapää ihan oman mukavuutensa vuoksi jos siltä tuntuu. t, jätkä :D

Nimetön Tyttö ;);)

Nosiis ite ainakin siistin kesäsin ja jos ne rehottaa tuolta………. :D Sheiveri vaan kätteen ja ajelemmaan! :O

just me

On se ainakin mun mielesta ihan tavallista siistiä karvoja ja jos näyy bikinien alta, niin kannattaa ainakin ne sheivata pois.

Olis mullakin yks kysymys, mut vähän outo sellainen….. Onko outoa, jos omistaa luonnostaan vaaeat hiukset, mut sitten alapääkarvat on kuitenki ihan tummia? ja oon saunassa nähnyt, että mun aikuisella siskolla on kuitenkin vaaleat alapään karvat(kummallakin luonnostaan blondit hiukset), en siis oo mitenkään katellu mut ohimennen oon huomannu. :D

Nimetön

Mä oon joskus kuullu et alapään karvat on yleesä saman väriset ku kulmakarvat.. mut en tiiä onko käytännössä kuin monel :D

Inkunen

Jos ylläoleva on totta ni mun kulmakarvat on vissii oikeesti mustat :D Mutjoo ite ajelen sillo alkaa käydä epämukavaks. Kannattaa käyttää ajellessa kosteuttavaa ”ajeluvoidetta” (:D) jos on herkkä iho :)

Cha cha cha

en sheivaa koska en saa (; mut saksilla välil varovasti leikkaan bikinien rajalt.

Mii

Samaa mieltä!

Tyttö 16-v

Kantsii tehä miten ite tykkäät. Ite sheivasin joskus, ja se sai aikaan hirveetä kutinaa ja punaisia jälkiä. Olen kuullut että joillakin se aiheuttaa jopa mustia ”kraatereita” ja mustelmia, sekä verenvuotoa ja kirvelyä. Joillakin se edistää esim. Hiivatulehdusta, ja muita tulehduksia. Kaikille ei se edes sovi, eikä ole kaunista. Kuitenkin karvat ovat hygieenisempiä, koska estävät tiettyjä bakteereja joutumasta alapääsi limakalvoille.

Älä lähde samantien sheivaamaan koko aluetta, jos haluat sitä kokeilla. Parhainta on tosiaan aloittaa siistimisestä, johon kelpaa ihan vain sakset. Ns ”luomuna” = (ei siisti/sheivaa) on ihan ok pitää. Se on kuitenkin sun kehos, päätä ihan ite mitä sille teet!

Nnaa

Itte ajelen joskus kaikki pois ja joskus vaan siistin ”bikinirajat”. Sillon joskus ku en ollu ikinä sheivannu kaikkia pois, niin ruukasin kuitenki saksilla lyhentää ettei karvat törröttäis alushousuista läpi :D

vähäsen

Mää siistin vähäsen aina nuita pidempiä karvoja xD

Shave it :D

no ne kyllä kasvoo takas :3 ainakin mun mielestä

Vastaa aiheeseen: Alapään karvat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top