Siirry sisältöön
Epätoivoinen pentu

Moikka, mulla on TOSI iso ongelma!! Ja se menee näin:
Muutin uudelle alueelle joskus 4-5 vuotta sitten ja tapasin naapurista yhen tosi kivan jätkän, tai ainakin aluks luulin sitä kivaks. Me hengailtiin, käytiin leffas ja oltiin toistemme luona yökyläs. Me oltiin siis ihan vain kavereita. Sitten eräänä iltana kyseinen jätkä käski mua ottaa kamerakännyl mun rinnoista kuvan. (Se ei kuitenkaan uhkaillu tai mitään sellasta…) Ja sit se käski mua lähettää sen kuvan sille. Kysyin et miks se tahto sellasta ja se sano et alkaa olee mun kaa jos teen sen. En tiiä mikä muhun iski, mut päätin lähettä sen kuvan sille jätkälle.
Sitten jonkun parin minuutin päästä sain viestin siltä: ”Juu, et oo semmonen mitä toivoin ja sitä paitsi mul on jo tyttökaveri.” Sitten se jätkä lähetti sen kuvan kaikille sen kavereille, tyttökaverille ja kaikille meiän alueen lapsille. Sit se pisti sen kuvan mukana mun kännynumeron ja nyt mulle soitellaan päivittäin pilareita!

Mitä mun pitäis tehä? En uskalla kertoo porukoille… :(

oli ilkeetä

vanhemmat,kuraattori,POLIISI

voi

aika kauhee tilanne. en vois ees kuvitella et joutuisin toho tilanteeseen.. sun kannattaa mennä puhuu vaik koulu kuraattorille. niil on yleensä hyvii neuvoi :)

Nimetön

Jos kiusaaminen ei pian lopu, niin kannattaa ilmoittaa, sillä su sun ”poikaystäväs” rikkoi suomen lakia! Enkä tiedä niistä pilapuhelujen soittajistakaan, mutta jos ei saa rangaistusta poliiseilta/joltain vastaavalta, niin vanhemmiltaan kyllä saa. Ja jos ei niitten vanhemmat piittaa, niin on niillä harvinaisen paskat vanhemmat jonka voit sanoa niille sitten vaikka ääneen jos kerrot tuosta ”pienestä” ongelmastasi.

tyttö

Ensinnäkin tollaseen ei ees saa suostuu!
Mutta kun toi on jo tapahtunu niin kannattaa kertoo vanhemmilles ja ne osaa neuvoo, mitä tehä.
Et sä vaan voi mennä suoraan joillekkin poliiseille kertoo, kun vanhemmat ei tiiä missä mennään.
Tai sitten koulukuraattori tai -terkkari.

vakava..

jep oon samaa mielt ton yhenkaa oks sul joitai tosi läheisii frendeeii joille voit kertoo tai jotka vois auttaa sua kertoo jollekki esim niinku toi yks ehdotti kuraattorille ja siitä jollekin isommalle,koska jos sun niinn sanotus ”bf” tietääis et ois nii kuses ton jälkee se katuis et lähetti viestit alunperin ja viel multa stemppiä,koska tiiän milt sust tuntuu ja oot tosi rohkee

Tyttö97

No jumankekka. hirvee tyyppi. Porukoille sano. Ja kerro sen jätkän porukoille.. :(

Ömmm

Heitäks sen kuvan? :D

Geez..

Miten joku kehtaa tehä tolleen? Sanoisin että sanot porukoille vaikka se nyt voi noloa ollakki ja sit POLIISI. Saapahan jätkä opetuksen..

Crystal ice

Tosi kauheeta!!! Miten joku saattaa olla noin ilkee?! =0 Kiusaamisen on loputtava! Oon itekki ollu kiusattu ja se ei ollu mukavaa aikaa. =( Onnea tapaksen selvittelyssä<3
P.S:Oot tosi rohkee! =)

Crystal ice

Kauheeta! =0
Miten joku voi olla noin ilkee?
Sun kandee kertoo poliisille, koulukuraattorille tai terkalle mitä se on tehny. =((((((((((

Joku XD

Onpa idiooti jätkä

Nimetön

polliisit vain

Tyttö 11 suomi

Soita poliisille!

Vastaa aiheeseen: Alastonkuvat (HELP!!! Jeesii!!)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top