Siirry sisältöön
poika 15w

Onko normaalia jos lähetän tositosi hyvälle tyttökaverille (ei siis seurustella) alastonkuvia ja hän lähettää minulle? Ei siis tietenkää jaeta niitä nettiin tai kellekkään muulle.

15v tyttö

juu no mäki oon täs hiljattain lähetelly yhelle pojalle kuvii (no ei nyt ihan alasti mut rintsikoil ja tällee ja seki mulle et se on ilman paitaa ym..)ei olla yhes eikä olla oltu mut muo on alkanu kyl mietityttää se..oon pyytäny sitä poistaan ne ja kaikkee..mut joo et oo ainoo!! ;D

Nya

No normi tekstaris joo mut EI WAPIS!
Tai ei ainakaan silleen et naama näkyy. Watsapin palvelin on Amerikassa ja kaikki hackerit yrittää murtautua whatsapin palvelimelle sitte kasvojen avulla ne keraa susta tietoa sit ne saa palkan ja se oikea varas voi ryöstää sut, tai alkaa levitteleen susta sitä kuvaa netissä!! Tää on ihan faktaa!

Azzie

Sen voi sanoa olevan normaalia, mutta kannattaa miettiä, onko se todella turvallista? En väitä, että kumpikaan teistä olisi epäluotettava ihminen, mutta jos sattuisi niin pahasti, että puhelin tai tabletti, jolla kuvat on lähetetty ja vastaanotettu, varastetaan. Silloin mikään mahti maailmassa ei estä kuvia leviämästä nettiin. Kannattaa tosiaan harkita, haluaako ottaa riskin, että alastonkuva lähtee kiertoon.

Nimetön

Kun lähettää hyvin henkilökohtaisia kuvia netissä/tekstiviestillä, millä ikinä lähettääkään, on hyvä että tunnistaa riskit. Kannattaa siis varautua että vaikket laittaisikaan kuvia kaikkien nähtäville niin ne voi vuotaa tavalla tai toisella esim. pilvestä tai vahingossa toisen kännykältä. On myös tapauksia joissa esimerkiksi eron jälkeen säilytetyt alastonkuvat ja muut on sitten lähetetty eteenpäin ”kostoksi”, mikä on rikos mutta täysin mahdollista.
Tunnista riskit ja varaudu siihen että joudut selittelemään asioita, hyvin intiimit kuvat kaikkien nähtävillä on vähän vaikea asia.

olenvarmaanouto

En ole koskaan lähettänyt kenellekkään kuvaa edes naamastin pelkään muitten mielipidettä mutta olen saanut pari kuvaa ilman paitaa 12v tytöltä (huom hän on samalla luokalla en ole pedo) ja siis joo en tiiä onko se normaalia…

Mie

Hei,
Tuskin silleen on paha, mutta mieti jos teille vaikka tulee riitaa ja tyttö julkasee kaikki sun alastonkuvat netissä? Tai jos kuvat tallentuu pilveen ja sit se vuotaa nettiin jne. Sinuna olisin varovainen alastonkuvien suhteen. Kuitenkin vaikka oot nuori nii voi olla että ne alastonkuvas netissä vaikuttaa pitkään. Toki jos luottamus on kohdillaan ja näin nii mikäs siinä

Mömmö

On koska ole. Minäkin harrastanut tuota ja vähän muutakin

poika 13v

se on ihan normaalia ja se myös että menee sänkyyn hyvän kaverin kanssa ilman että seurustelee

Tyttö 7v

On se normaalii

14v poika

Mul ei liity tähän, mutta jos toi nya vois tehdä vähän etsintää ois hyvä…
Tolla logiikalla sä et sais laittaa facebookkiin mitään omia kuvia, sillä whatsapin omistaa faceboock.

[osa tekstistä poistettu]

jopo

joo. mutta on ihanaa jos voi vertartailla esim. omia rintojani!!!

Pihla

Muistakaa että kuka vain voi esittää ketä vain netissä joten kun laitat kuvia toiselle niin mieti viellä kaksi kertaa sitä että kannattaako se ennen kun laitat ne.

nelli [osa nimimerkistä poistettu]

ite annan vaan snäpissä

Järkyttynyt

Oon siis 12v
Mun kaveri käski lisätä snäpissä jonku pojan
Kun mä lisäsin mä laitoin sille moi ja se sano moi
Ja sitten se laitto sen 🍆 kuvan
Hyiiii että mä järkytyin, ihan sairasta!

Vastaa aiheeseen: alastonkuvat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top