Siirry sisältöön
Moi

Erottiin exän kans ja se oli ottanu ss mun kuvista mitä vaihdeltiin toistemme kans ja mä en ottanu. Sain tietää sen jälkeenpäin kun se oli mun kaverille lähettänyt ne mun kuvat, kun se pystyy ottamaan ss ilman ilmoitusta. Exä ei ite tiiä että tiiän siitä kun se on ottanut ss mun kuvista. Nyt se on estänyt mut ja mun kaverin ja pelkään että se näyttää/lähettelee niitä muille. Mitä mun pitäis tehdä, koska mulla ei kuitenkaan ole mitään todistusaineistoa…

tyttö09

Kannattaa ehkä kertoo jolleki ja kaveri tukena on aina hyvä!

Vanhemmille kertomine voi olla tosi kiusallista/vaikeeta/noloa joten jos joku muu luotettava aikuinen löytyy nii se saattais olla helpompi:)

Tsemppiä!

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Alastonkuvien lähettely

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top