Siirry sisältöön
Näköys

Olin noin vuosi sitten sairaalassa lähes kuukauden umpi lisäkkeen puhkeamisen vuokisi ja laihduin silloin todella paljon olen nyt siis 13 v tyttö sen jälkeen painoni palasi lähes normaaliksi ja olen muutenkin aina ollut tosi hoikka mutta oken kuitenkin myös pitkä olen kuitenkin tällä viikolla alkanut miettiä tätä paino asiaa ja tein ikäisilleni suunnatun paino deksi jutun ja vastaus oli sairaalloisen alipainoinen en ollut tätä ennen miettiny että tilanne on näin paha painan siis nyt 37 kg pari viikkoa sitten se oli vielä 44kg en missään vaiheessa ole yrittänyt laihduttaa ja vaikka söisin kuinka paljon en vain liho ja koen itse syöväni aivan riittävästi mulla on muutenkin ollut hieman heikko olo ja silloin vuosi sitten mulla todettiin anemiakin se kuitenkin meni pois kun söin niitä rauta lääkkeitä olisiko jotain tapaa saada niitä kiloja lisää kun huolestuttaa muutenkin tää juttu onko jotain tiettyjä ruokia mitkä lihottais terveellisesti. Syömishäiriö tämä ei ole sillä en koe olevani lihava enkä koeta tahallisesti laihtua.

[osa viestistä poistettu]

Ihminen

No siis itelläni oli toi ihan sama tilanne viimevuonna olin siis sillon 11 nyt 12. Mä vaan aloin syömään paljon hedelmiä ja vihanneksia ja join paljon vettä ja sit aloin treenaamaan noin tunnin päivässä ja sit mulle vaan tuli n. 10 kg painoa lisää ja painan nyt 46kg.

Gay & not so happy:D

Mäkin oon aika hoikka ja pitkä…
Sanoisin että noi painoindeksijutut ei oo ihan niin luotettavia. Mäkin oon joskus niitä täyttänyt, ja saanu kans tulokselsi sairaalloisen alipainon… Muuten, muista aina ottaa sellanen ”painoindeksilaskuri lapsille ja nuorille”. Siihen voi laittaa tarkan ikänsä ja se laskee sen paremmin kuin sellaset aikusille suunnatut.
Mä painoin vielä pari vuotta sitten 29 kiloa. Ja olin sitäpaitsi aika pitkä.
Paino ei nouse yhdessä yössä, mutta syömällä oikein, siihen voi kyl vaikuttaa. Ja se että syö ”paljon” ei välttämättä auta, vaan pitää syödä oikeanlaista ruokaa jossa on hyviä rasvoja ja ravintoaineita jne. Voit vaik googlata mitkä ruuat auttaa nostamaan vähän painoo. (terveellisesti tietenki)
Silti siinä voi mennä monta vuotta, varsinkin jos esim. sun kehon rakenne on automaattisesti sellainen hoikka, tai vaikka oot periny jostain suvusta (niinku mä) sen hoikkuuden.
Kuitenkin, jos toi paino ei vaikuta sun elämään fyysisesti mitenkään, ei haittaa olla vähän hoikka. Jossain kohtaa se paino kuiteski tulee takas ku pituuskasvu loppuu.

🍓Mansikka🍓

mulla ei oo siis toi puhjennu/ tulehtunu umpisuoli mut oon 11 ja painan alle 30 kiloo ja mä mietin et onko se alipainoo, koska joku netin painoindeksi hommeli tai joku sanoo et oon alipainonen mut terkkari on sillee “joo kyllä oot ihan normaali painone“ . btw mun pari vuotta nuorempi veli painaa mua enemmän ja seki on tosi laiha😐.

Vastaa aiheeseen: Alipaino

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top