Siirry sisältöön
Kummastunut

Nyt kaikki kaikilta kommenttia tähän! Ihmettelen että toisaalta aina oletetaa pojan tekevän aloitteen (kiitos tv-sarjojen), mutta eihän ne pojatkan mitään supersankareita ole.
Sitten olen kuullut että monet pojat toivoisivat tytös tekevän aloitteen. Onko tämä totta? Perusteluja?
Ja sitten suurimmassa osassa tapauksista, joissa tyttö on tehnyt aloitteen, on poika (joka kyllä tykkää tästä tytöstä) ”säikähtänyt” ja alkanut vältellä kyseistä tyttöä. Mistä tämä johtuu? Oletteko te pojat oikeasti niin ujoja???

Miten tämä aloite asia tulisi hoitaa säikäyttämättä poikaa hengiltä?
Entä tytöiltä omakohtaisia kokemuksia aloitteista, kumpi sen teki jms.?

hope

Voi olla että tytöt haluavat tuntea että heillä on ”prinssi” joka suojelee heitä ja on muutenkin rohkea ja tekee aloitteen. Ehkä se tuntuu ”luonnollisemmalta”. On kyllä outoa että pojat säikähtävät aloitteen tekevää tyttöä. Eihän suurin osa tytöistäkään säikähdä sitä. Ehkä suks tytöt eivät halua tehdä aloitetta kun pelkääväät pojan reaktiota.

true

Oon poika ja mun mielestä ois kiva jos tyttö tekee alotteen… tekisin kyl itekki jos se ois tosi ujo ja huomaan et se ottaa koko ajan katsekontaktia ja on mulle mukavampi ku muille pojille.. toivottavasti autto! :)

Amor delirium nervosa <3

Täytyy sanoa, että kyllä todella pojat osaavat olla ujoja. Pojat saattavat olla ulospäin suuntautuvia ja meneviä, mutta seurustelu asioihin mentäessä he ovat hieman ujoja. Suurin osa ei osaa ottaa selvää tytön tunteista, vaikka tyttö kuvittelisikin antavansa selkkejä vihjauksia, ei poika niitä välttämättä osaa tulkita. Torjutuksi tuleminen on yleensä todella suuri aloitteen tekemisen kynnys kysymys. Ihminen ei halua tuntea oloaan torjutuksi eikä tulla rotjutuksi, ja siksi ei usein uskalla tehdä aloitetta.(riippuu toki ihmisestä). Ottakaa huomioon, että pojilla murrosikä alkaa myöhemmin, ja he ns. aikuistuvat myöhemmin kuin tytöt. Eli heille tulee vasta myöhemmin seurustelukysymykset ja seurustelun halu eteen. Älkää siis pitäkö kiirettä ^^ Jos haluaa tehdä itse aloitteen ”säikäyttämättä hengiltä” kannattaa tunnustella pojan mielialaa ja käytöstä, jotta saa selville, että onko poika kiinnostunut/valmis suhteeseen, jos on niin ei se kysymys säikäytä. Tosin voi olla, että se aiheuttaa pojalle itsetunto kysymyksen, kun tyttökysyykin ennenkuin hän on saanut kerättyä rohkeutta kysyä itse.

Vastaa aiheeseen: Aloite???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top