Siirry sisältöön
entiedä

No siis, olen ihastunut todella hyvään kaveriini ja kaikki sanoo kuinka olisimme hyvä ja söpö pari. Myöskin minusta tuntuu että hän voisi olla minuun ihastunut, että tunne olisi molemmin puolista. Haluaisin siis tehdä aloitteen ja kysyä häntä yhteen ( hän siis tietää, että olen ihastunut häneen) mutta jos hän ei halua, niin en halua menettää ystävyyttämmekään.. Apuja? :)

Amatööri parisuhdeneuvoja

Ei ystävyyden tarvitse tuhoutua… Mistä tämä ajattelutapa edes tulee, miksi kaikki ”sekoavat” jos erotaan…

Ehdottaisin hidasta etenemistä, jos se sujuu mukavasti, antaa palaa. Jos teidän välillenne tulisikin ero ennemmin tai myöhemmin, miksi ystävyyden pitäisi loppua. I just don’t get it…

Entiedä

Noin, tein sen aloitteen ja lähetin viestin, jossa kerroin tunteistani. Pyysin häntä samalla yhteen ja sanoin vaikka torjuisi minut, niin pysyttäis kavereina. Yllätys sieltä tuli vastauksena ”kyllä” noni, nyt sitten seurustellaan :3

Ongelmanuori

Unohtui lisätä… Miksi suhteen pitäisi tuhoutua, mikset puhuisi siitä henkilön kanssa, että jos tulisitte eroamaan, miksette voisi sopia ajoissa että jälkeenpäin voisitte pysyä silti ystävinä?

Tämä on aikamoinen mysteeri itsellekin… Tutkii –>

Entiedä

Jep, nojoo on se kyllä kummallista miksi kaikki niin ajattelee. Ajattelin et tietty poika ei ikinä vois olla mun kans ulkona tai jotai et se ois niin järkyttyny :DD

Ongelmanuori

No onneksi olkoon, tuo mun toinen vastaus olikin sitten turha. :P

Kyllä sulla ainakin rohkeutta riittää, luin vielä uusiksi viestisi, pakko myöntää, samassa tilanteessa. Tää kyllä rohkasee ihmisiä, uskon sen. :)

– John, 17.

On kokemuksia

No mulla on sama et tykkään yhestä pojasta se on tosi söötti. Tein ison mokan sillä pyysin sitä ulos se levitti sen koko koululle ja kaikki vaan nauro.kannattaa vaan olla niinkun et huomaiskaan sitä oot ihan rento etkä kiinnitä siihen huomiota kyllä ne alkaa pian älyyn et oot ihan ok ja vois tota kyl pyytää ulos. Et ala hienostelijoiks sillä sit ne vaan kelaa et ei tollateenkaa kannata olla.kunhan oot oma ittes niin hyvin menee.

Entiedä

No… Ei toi meijän säätö kestänytkään kuin 6 päivää. En tiedä mistä johtui. Kavereita edelleen ollaan :) Turhaan luulin, että kaveruus menee samalla!

Vastaa aiheeseen: aloitteen tekeminen..APUA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top