Siirry sisältöön
epävarma

Moi ! Oon 13-vuotias poika (vielä 6-luokalla) ja oon huomannu et oon vähä ihastunu yhtee meiä luokan tyttöö, mut en oo varma et tykkääks se must. Ain ku on ollu mahdollist ni oon koittanu puhuu sen kans. Oon miettiny jo pitkään, et miten etenen tän tytön kans. Ollaa me juteltu faces ja oikees elämäs mut aina, ku aletaa puhumaa täst aiheest ni mä en sit uskallakkaa kysyy silt et tykkääks must. Mitä mun pitäis tehä ?

Nimetön

No toi on kyl tosi vaikee tilanne aina. Mäki oon ollu ihastunu monta kertaa nii ihastunu et oisin halunnu kertoo mut en oo uskaltanu.. mut kaverille kävi muutama viikko sit silleen et yks poika tunnusti et se tykkää siit mun kaverist mut se mun kaveri ei yhtää tykänny siit.. :( eli niinki voi käydä mut sillo pitäis vaa muistaa et vaik se tyttö ei tykkää sust ni se ei tarkota et muutkaa ei tykkäis :) mut siihe ei oikee oo mtn tietty keinoo ainakaa must ku vaa tunnustaa suoraan. Jos ei kasvotusten ni sit facebookis tai tekstaril.. :)

Kia – Verkk@ri

Moikka,
ihanaa, että olet ihastunut!
Ongelmasi on varmasti yleinen, kerroit, että olet puhunut ihastuksesi kanssa. Se on jo hieno alku! Läheskään kaikki eivät uskaltaudu tekemään edes sitä.
Itselläni ainakin on toiminut tekniikka, että pyytäisit ihastuksesi ulos. Voit vaikka kysyä suoraan, tai facebookissa jos tuntuu hankalta. Kysyt vain et hei, haluisit sä olla joku päivä? Tai lähtisit sä mun kaa leffaa joku päivä? Tai jotain tämän kaltaista.
Kun viettää aikaa ihastuksensa kanssa myös koulun ulkopuolella, saa selville yhtä sun toista. Sen lisäksi voit saada rohkeutta kysyä, pitääkö tyttö sinusta.
Toivottavasti näistä vinkeistä olisi sinulle jotain hyötyä!
Tsemppiä yritykseen, ja iloista kesän odotusta! ;)
Kia (:

Vastaa aiheeseen: aloitteen tekeminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top