Siirry sisältöön
girl

Joo tiiän toi otsikko on tyhmä 8”D

Mutta… Mä oon ihastunu yhteen poikaan mutta en uskalla tehä mitää ”alotetta”..
Oon ujo ja epävarma ittestäni joten musta ei oo siihen et meen vaan pokkana tän tyypin luo juttelee vaan siin tilantees menisin ihan mykäks ja halvaantuisin ja sit rupeisin hihittään järkyttävästi niin etten pystys lopettaan tai sönkkäämään jotain ihan outoo o.O (=en siis aiokkaa mennä ku tiiän lopputuloksen) Fb:s (facebook) oon sille kerran ruvennu puhumaanki (mikä vaati multa paljo rohkeutta) mutta se loppu kyl lyhyeen ko ei sitä kiinostanu, tai siis se vaan tokas ”oliko sul jotaki oikiaa asiaaki”..
Suuri syy siihen miks en edes netis meinaa uskaltaa sanoa sille mitää, on se, että mut on torjuttu aina. Varmaan 5 kerrasta ku oon yrittäny jotaki poikaa lähestyy, vaan 1 on mun kans tälläki hetkellä hyvis väleis, tai siis oon sen kaveri ja nii..
Ja oon siis kasilla ja tää poika on ysillä.. En oo ulkonäöltä poikien ekavalinta, ehkä viideskymmenes tai vipa. Luonteeltani oon ystävien kans rellestäjä ja rento, paljo naurava tyyppi. Outojen kans oon hiljanen ja massaan piiloutuva..

Auttakaa mua, pliis >:

moi.

Miulla on ihan sama ongelma :s ja miäki oon yrittäny jutella mun ihastukselle mut se ei ees vaivautunu vastaan. Oisko jos menisit jonnekki samaa tapahtumaa tai nuorisotalolle tai vastaavaa missä sekin olis ja sitte pyytäsit jotain kaverias alottaa keskustelun ja sit siäki voisit hivuttautua keskusteluun mukaa?

meikäneiti

No tosta ”oliko jotain asiaakin” vastauksesta vois päätellä että se ei ole välttämättä just nyt kiinnostunut susta sillä tavalla.

Nimetön

muuten hyvä mut hengataan ihan eri kaveriporukois ja se on oikeestaa aina toisel paikkakunnal tai mökillään omien kaveriensa kaa ja just huomasin et se on ruvennu seukkaamaan jonku kaa…. tais jää’ä tää juttu lyhyeen….

Amatööri:)

Joo no kaikil on toi sama probleemo joskus..
Mut tee näin: Pyyä se numero ihan muina miehinä. Alat laittelee sille välil jotaa viestei mut ei liikaa ettei se ahistu ja sit ku ootte aika hyvii kamui ni voit vähä vihjata et voisitte olla sun puolest enemmänki ku kamui. Sit kato miten se reagoi ja anna asioiden mennä omaan tahtii:)

Vastaa aiheeseen: alottaminen.. (olis kiva jos edes joku lukis..)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top