Siirry sisältöön
mite toimii sen kaa..

Siis oon harrastanu yhtä lajii jo monta vuotta. Kaikki meni hyvin, ryhmä oli siedettävä ja valmentajat kivoja.

No about 2 vuotta sitten meille vaihtui valmentaja. No aluksi meni ihan hyvin, sitten kyseinen valmentaja vaikkapa pietu* (nimi muutettu*) rupesi veetuilemaan minulle ja kahdelle ystävälleni jotka olivat samassa ryhmässä kanssamme (me kolme olimme vanhimmat, sillä muut olivat lopettaneet aijemmin.)

Kuuntelimme kaverieni kanssa tovin sitä. He vaihtoivat ryhmää sillä eivät viitsineet kuunnella pietua. No itse en vaihtanut sillä oletin, että tilanne rauhoittuu sillä pietu inhosi ystäviäni.

No meni jonkin aikaa ihan hyvin. Sitten minulle tuli anemia. Ja en voinut harjoitella niin täydellisesti kuin olisi pitänyt. Joten hän rupesi haukkumaan ja veetuilemaan minulle.

No kuuntelin ja otin haukut niskaan. Pääsin eroon anemiasta ja minulla meni ranne hän ei uskonut että se olisi kipeä ja vaati minulta sitä että harjoittelisin kovemmin ja enempi kui muut. Sanoin kädestä sievästi ja uin miten pystyin.

Käsi parani kesälomalla (se laitettii paikalleen ja revennyt osa pääsi korjautumaan) ja kuivaharkoissa minulla meni sitten nilkka.

Noh en sanonut asiasta pietulle. Juoksin ja tein asiat aivan kuten muutkin, mutta nilkkani kipeytyi kokoajan lisää.

Menin lääkäriin ja sain liikuntakiellon. Valmentajani riemastui. Meni yhdet harjoitukset kiellon jälkeen kunnolla (hän siis ei veetuillut minulle) seuraavissa harkoissa kaikki oli toisin olin tyhmä kun en tajunnut että jalkani on muka kipeä, esitin hänen mielestään ja pilasin harjoitukset sillä en voinut mennä yhtä hyvin. No käytiin jäsentenkorjaajalla ja se väänsi nilkkani paikalleen ja sanoi kaikkea muutakin.

No meillä oli kaikkea muuta ja hän jaksoi veetuilla minulle ilman syytä. Olin hiljaa, uin oikeaa vauhtia (ajallisesti, ) mutta sykkeeni oli alempi, olin tyhmä kun en yrittänyt, tein kaiken väärin, tekniikkani oli kauhea, kuntopiirissä tein kaiken väärin vaikka tein kaiken niinkuin hän käski, ja jopa enemmän.

No minulla meni olkapää harjoituksissa. Noh en voinut sanoa hänelle siitä, uin ja itkin kuin se sattui niin paljon, en vain voinut sanoa hänelle. Uin ja itkin, menin jäsenten korjaajalle ja hän sitten ei uskonut ja huusi minulle siitä.

Aikaa kului kuuntelin huutoa ja innostus alkoi mennä, minusta tuntui etten haluaisi olla siellä ( vaikka rakastan tätä lajia) hän alkoi huutamaan että olen tyhmä, minulla ei ole motivaatiota ja esitän ja haen vain huomiota. Olin aivan normaali ja en välittänyt..

Myöhemmin sain selville että muut puhuivat pahaa minusta ja valmentaja teki sitä myös. No päätin etten mene harjoituksiin. Pidin vähän taukoa, mutta rakastin lajia joten se oli todella hankalaa.

Halusin uida joten vaihdoin ryhmää. Jouduin kertomaan hänelle siitä. Hän oli silleen et ok. Ja kysyi että miksi (hän katsoi kokoajan alentavasti ja näin muutenkin veetumaisesti.

No kieltämättä sanoin aika rumasti mutta muotoilin asian asialliseksi. Sanoin näin kutakuinkin että minulla jää koulu puolitiehen ja aikaa ei ole oikeen, mutta tietenkin oisin sen saanut toimimaan, mutta muut puhuvat pahaa, sinä myös ja ei minua kiinnosta kuunnella kun huudat altaan reunalla miten huono olen ja kaikista muista asioista mitkä eivät kuulu sinulle tai joista et tiedä kohdallani mitää.

No oli joululoma ja kaikki oli hyvin. Hän alkoi mulkoilemaan minua hallilla ja puhui pahaa uudelle valmentajalleni minusta. (Hän ei uskonut sitä, sillä hänkään.ei pidä oiken Pietusta) Hän myös sanoi eräälle tutulleni että hän joutuu katselemaan minua hallilla ja kaikkea muuta. Yhtä-äkkiä hän vain sanoi että on se kyllä niin että kaijan* kanssa ei pääse yhtään alemmas enään.

Itse olen ollut asiallinen hänelle sen vaihto jutun jälkeen ja sitä ennen, mutta hän ei. En voi sanoa kenellekkään sillä melkein kukaan ei uskoisi minua.(perhe ja nykyine valmentaja tietää) Hän on myös haukkunut minut muille uimaseuran valmentajajille ja joillekkin uimareille.
Juuri nämä ystäväni he eivät usko pietua ja inhoavat häntä, mutta kaikki olemme kuitenkin asiallisia.

Miten toimin hänen kanssaan? Seuraa en voi vaihtaa lähin on 15 km päässä ja hänellä on siellä tuttuja joille hän on minut haukkunut. (Tiedän sillä olen kuullut sen)

asia ei kuulosta pahalta ulkopuolisen mielestä mutta minua se satuttaa sillä se anemia asia oli minulle hyvin hankala ja perhetilanteeni on hankalampi. ja kiitos jos jaksoitte lukea ja vastata :)

Pöö!

Kurjaa että sulla on anemia. Itellä taas nivelreuma -_- mut mun mielestä
sun kannattas sanoo sille valmentajalle ihan suoraan asiasta! Sanot
ettei sen tarviis valittaa koko ajan ja ihan turhasta! Tai sit mee
harrastaa toiseen paikkaan..?

Kida

Ohjaajasi on aika ilkeä,eli siis Pietu.

Perheesi ei siis usko??

Oletko päättänyt ottaa hiukan viranomaisiin yhteyttä.JOs ei muu auta.

Mutta olet todella paljon jaksanut,itse en olisi.Toivon että jaksat vieläkin!:3

AMMATTIMAISTA VAI!???

Omg.. Sillä pietulla viiraa päästä. Ei tajuu et loukkaantunut E I V O I urheilla.. [osa tekstistä poistettu] >:o

AMMATTIMAISTA VAI!???

Omg.. Sillä pietulla viiraa päästä. Ei tajuu et loukkaantunut E I V O I urheilla.. [osa tekstistä poistettu] >:o

Vastaa aiheeseen: ammattimaista??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top