Siirry sisältöön
Joku tyttö vaa

Moi, oon 14v tyttö. Musta tuntuu että mä oon tosi ylipainonen. Mä oon tuntenu näin tosi kauan, varmaa 12 vuotiaasta asti. Mut nii, tässä lähiaikoina oon ollu tosi kiinnostunu syömishäiriöistä, erityisesti anoreksiasta. Mä oon kattonu nyt täs 2 viikon sisällä lukuisia syömishäiriöihin liittyviä dokumentteja ja artikkeleita. Voiskohan mulla olla syömishäiriö?

[Viestistä poistettu osa.]

Nuortennetin yllapito

Hei Joku tyttö vaa,

Jouduimme valitettavasti poistamaan viestistäsi sisältöä, kun keskustelupalsta on tarkoitettu nuorten keskinäiseen vertaistukeen. Hyvä kuitenkin, että kirjoitit, kuulostaa siltä, että tarvitsisit aikuisen apua. Tietääkö vanhempasi ajatuksistasi tai kirjoittamistasi asioista? Tai olisiko lähipiirissäsi jotain muuta turvallista aikuista, jolle voisit kertoa tästä?

Lasten ja nuorten puhelimella on myös puhelimen lisäksi nettikirjepalvelu https://www.lastenjanuortennetti.net/, jossa luotettavat ja koulutetut vapaaehtoiset vastaavat kirjeisiin henkilökohtaisesti.

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki 25.6.–12.8.2018 joka päivä kello 17–20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen). Chat päivystää kesän ajan maanantaisin ja tiistaisin kello 17–20.

Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Apua ja tukea –osiosta (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/). Toivottavasti jaksat kertoa aiheesta vielä jollekin luotettavalle aikuiselle! Voimia!

Ystävällisin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Anoreksia/Onko mulla syömishäiriö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top