Siirry sisältöön
Epätoivoinen Henkilö

Moi, voitte kutsua mua [osa viestistä poistettu-emme julkaise henkilötietoja]. Olen sukupuolineutraali ja tästä tietää vaan mun Täti & Kaverit ja äitin puolen pappa joka nauro eikä ottanu mua tosissaan kun kerroin. Mun faijal on jtn LGBTQ+ Vastaan. En tiedä ottaisiko mun äitikään tätä hyvällä. Mua vaan pelottaa liikaa että mitä jos ne jatkaa mun kutsumista tytöksi. Mun vanhempien seurassa oloki vaan ahistaa ja pelottaa mua. Onko normaalia elää näin? Ansaitsenko mä tän?

nope

Et todellakaan ansaitse! Olet todella tärkeä ja arvokas ihminen, kukaan ei ansaitse elää pelon ja/tai ahdistuksen kanssa.

Vaikka isäsi on LGBTQ+ henkilöitä vastaan, ja vaikka äitisikään ei sinua hyväksyisi, ole oma itsesi. Sinun ei muiden takia tarvitse muuttua.

Voit olla kertomatta vanhemmillesi, tai sitten kertoa. En tiedä kumpi olisi järkevämpää.
Jos vanhempasi eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet, heillä on jotakin vikaa päässään. Ihan oikeasti.
Jos vain pääsisin sinne, ja saisin tietää että eivät hyväksy, en kehtaa sanoa mitä tekisin. Sori nyt vaan. Mut ainakin haistattaisin v*tut heille.

Toivon, että joku Nuortennetin ”henkilökunnasta” vastaa tähän viestiisi, koska minä en osaa auttaa.
Halusin vain tuoda mielipiteeni esille, ja haluan sinun tietävän, että et ansaitse elää ahdistuksen kanssa. Olet arvokas.

Tuli tässä lopussa vielä mieleen, että sinun kannattaa mennä juttelemaan koulusi tai opiskelupaikkasi, tai missä oletkaan, terveydenhoitajalle. Jos sellaista ei ole, voit keskustella vaikka sen tätisi kanssa ja pyytää häneltä apua.

Tsemppii sulle oot ihana💖

Sonja

Moikka! :)
Mun mielestä on parempi puhua asiasta vanhempien kanssa ja jos et heti halua kertoa, voit vaikka ensin kysyä mikä heillä on lgbtqia+ vastaan. Jos et saa mitään järkevää vastausta, niin kerro ihmeessä heille. Perustele heille, miksi olet sukupuolineutraali, niin kyllä he varmaan ymmärtävät.

Queer

Moi! Mäkin kuulun LGBTQ. En oo kertonut siitä mun vanhemmille. Oon kertonu vaan mun läheisimmille kavereille joista suurinosa on myös queer people. Mä oon yrittänyt vähän niinku vaivihkaa kysellä läheisiltä mitä mieltä ne on siitä. En oo ihan vielä varma mikä on mun seksuaalisuus mutta sen ainakin tiedän että en ole hetero. Ajattelin että kerron sitten kun oon ihan varma.
Tsemppiä❤️❤️❤️🏳️‍🌈

Vastaa aiheeseen: Ansaitsenko elää pelossa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top