Siirry sisältöön
SolarEclipse

Moiii!

Elikkäs, tykkään lukea ja kirjoittaa, joten ajattelin nyt että alan kirjottaa tänne Nuortennettiin sellasta pätkittäin julkaistavaa sarjaa. On vaan yksi ongelma… MULLA EI OO HAHMOJA TAI TAPAHTUMAPAIKKAA!!!

Eli laittakaas tulemaan, kertokaa myös, tahdotteko että rupean kirjoittamaan tällaista teille?

OHJEET:

Mahdollisimman tarkka kuvaus, sis. seksuaalisuus, hiusten, silmien ja ihonväri, mistä pitää, mistä ei pidä, minkälainen menneisyys, ikä, onko taikavoimia tms, jos on niin mitä?

Jos tahdot ehdottaa paikkaa, niin kerro, miltä näyttää, miltä tuoksuu, mitä kuuluu, onko maapallolla, jos ei niin missä… jne jne jne.

Ja alotan tarinan kirjoittamisen sitten, kun kasassa on päähenkilö, kolme sivuhenkilöä ja yksi tai kaksi tapahtumapaikkaa, tai tähän keskusteluun ei ole vastattu kahteen päivään <3

– Solar

Hukka

Moi. Mäkin rakastan kirjoittamista ja lukemista. Tässä olis sulle hahmo (olen itse kirjoittanut tästä hahmosta joten haluan tietää millaisen sä siitä teet)
Nimi:
Meles
Sukupuoli:
Poika
Suuntautuminen:
Bi
Hiukset:
Tumma harmahtava ruskee
Silmät:
Syvän siniset
Iho:
Kylmän vaalea hahmolla on myös atooppinen iho
Mistä ei pidä:
Kaupungit ja paikat joissa on paljon ihmisiä
Mistä pitää:
Eläimistä, aikaisista aamuista ja soista
Ikä:
16v
Menneisyys:
Ikänsä hevosista, kissoista ja koirista huolehtinut poika, jolla on itseään viisi vuotta nuorempi ja todella vaativa sisarpuoli nimeltä Ilta. Hänen äitinsä purkaa poikaansa vihansa ja ahdistuksensa. Pojan isä on itsepäinen, mutta kärsivällinen ja nämä ominaisuudet poika on perinyt.
Muu ulkonäkö:
Paksut ja tummat kulmat sekä leveä nenä. Paksut huulet ja luomien alle painuneet silmät. Korvat joista toinen on tiukasti päätä vasten ja toinen on höröllä. Poika on todella harteikas ja hänen selkänsä sekä käsiensä lihakset ovat vahvat.
Pituus:
168cm
Sairauksia:
Skolioosi
Muuta:
Hän on todella rauhallinen eikä juuri joudu paniikkiin tiukassa paikassa. Hänet on todella vaikea saada suuttumaan, mutta kun hän suuttuu hän ei unohda sitä nopeasti. Hän on empaattinen. Hänellä on hyvä huumorin taju. Hän on introvertti.

Onnea kirjoittamiseen!

Vastaa aiheeseen: Antakaa mulle aiheita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top