Siirry sisältöön

Antakaa vinkkei siihen et miten kertoisin ihastukselle et tykkään siitä?? :))

Xandy

Mä oon ihastunu yhteen poikaan ja kerroin sille et tykkään siitä sit se lupas et se ei kerro sitä kenellekkää mut sit sen koko luokka yhtakkii ties siitä-,- sit se kehtaa viel väittää’ et en mä mitää oo kertonu’ vähän ärsyttää monet ehkä luulee et se on mun vika et kerroin sille mut ei se mun vika oo onneks mulla on 2 maailman parasta ystävää jotka ymmärtää mua! kiitos niille! arvostan sitä kuinka kunnioittavia ihmisiä täällä on:)) <3

böö

Joo, tuo on käynyt minullekkin!
Mut jos tykkäät siitä ja haluisit jotain sen kaa niin turha yrittää salata. Jos haluut että kukaan ei tietäis siitä nii ei taida olla toivoa. ;)

tyttö99

Mullekkin on käynyt ihan samalla lailla kun olin kutosella. Siitä se kiusaaminen lähti, kaiken lisäks yks mun nykynen luokkalainen tyttö tykkäs kans siitä ja päätti sit tehä mun elämästä helvettiä. En uskaltanu kertoo kellekkään ja kiusaaminen vaan paheni ja paheni. Eli neuvonpahan vaan et älä koskaan jätä kertomatta kiusaamisesta asiat vaan paisuu ja loppujen lopuks on köyden jatkona:( mut tsemppii ja kerro sille ihan suoraan ei se pure:)

moi123

Ahhh toi tilanne on niin ärsyttävää tiiän niin ton tilanteen;) Mutt täss ois vähä ehdotuksii mitä voisit tehä jos et uskalla kertoo sun ihastukselle että pidät hänestä, mutt silti haluut että hän saa tietää olevasi ihastunut:
1. Kysy vaikka matikan tunnilla jos saat lainata häneltä kynää.
2. Kehu häntä
3. Vahingossa´´ koske häntä.
4. Auta häntä
5. Hymyille hänelle :D

Jos teet noita juuttui sun ihastus ihan vrm tajuu et sä tykkäät siit ilman et sunn piti kertoo sitä <33

Vastaa aiheeseen: Antakaa vinkkei siihen et miten kertoisin ihastukselle et tykkään siitä?? :))

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top