Siirry sisältöön
:3

Miten saa rohkeutta? Voiko sitä jotenkin harjotella? Entäs hikoilu? Huippaus? Epävarmuus? Onko mahdollista muuttua tarpeeksi unelmien mukaan? Olisiko joku ystävällinen ja kertoisi vastauksia?
Eli oon funtsinu noin neljä vuotta et voisko musta tulla näytteliä tai laulaja vaikka mulla ei oo rohkeutta esiintyä. Mä tykkäisin näytellä yleisön edes, mut ekaks haluisin opetella vuorosanat ulkoo ja tutustuu muihin näytteliöihin.
Oon menossa ens viikolla yhelle päiväleirille. Oon innoissani, mut oon aatellu et jos en uskallakaan tehä mitään. Siellä on sellasii tavallaan pajoja, jossa voi käydä. Mm. Tanssi, inpro, draama ja musiikki. Vähän valinnan varaa.

Ois kiva jutella jonkun ammattilaisen/pitkän harrastajan kanssa minkälaista sen on oikeesti. Siel leiril on yhen näytelmän näytteliät, eli voisin kysyy niiltä. Mut eihän mulla oo sitä rohkeutta! Voisko joku autta apua tarvitsevaa?

:3

Nimetön

Rohkeutta ei saa kuin rohkaisemalla itseään. Tutustu siellä leirillä johonki tyyppiin ja menkää yhdessä sitten niihin pajoihin. Kannattaa kuitenkin myös yrittää tutustua muihinkin ihmisiin eikä vaan jäädä roikkumaan siitä yhdestä. Kuulostaa varmaan vaikealta mutta jos haluat tulla rohkeammaksi niin siihen ei auta muu kuin tutustuminen :) ikmiset eivät tosiaankaan ole nii pelottavia kuin kuvittelet (toki riippuu ihmisestä) :D

mut onnee!!!

Vastaa aiheeseen: APPUVVAA! oon ujo…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top