Siirry sisältöön
kynsilakka-tyttö

Siis haluisin tietää et jos lakkaa vaan peukalon kynnet eikä muita kynsii nii tarkottaaks se et ois lesbo yms? Mä oon ite lakannu varmaa 6kk pelkät peukalot ja nyt tuli mieleen et viestiiks se jostain?. Ja pelkät peukalot lakkaan vaa siks ku ne on helpoin lakata.

Nimetön

No en mä ainakaan usko et se tarkoittaa mitää erikoista, mutta pelkkien pikkurillien lakkaus onkin eri asia…sitä en suosittele tekemään. Mielestäni pelkkien peukaloiden lakkaus näyttää kyllä aika tyhmältä, pyydä vaikka että äitisi lakkaisi kyntesi, jos et itse osaa.

antskuu

Moi! Musta ei varmaan oo kauheesti apuu, mut siis oon 16 vee tyttö ja en oo kyl koskaan kuullu tommosesta, et jos lakkaa vaan peukalon kynnen, ni ois lesbo… Mistä oot kuullu siitä? En usko, et silleen voi ajatella. Eiköhän se riipu vaan ihmisestä, et millanen se muuten on??? Tuskin sua voidaan automaattisesti lesboks sanoo, jos lakkaat kynnet silleen. Kyllähän jotkut pojatkin harkitsee tarkkaan, miten ne pukeutuu ja pukeutuu siististi, mut ei se ehkä aina tarkota, et ne ois homoja… : )

kynsilakkatyttö

Mitä se pikkurillien lakkaus sit tarkoittaa??

John

Pretty simple; nothing.

Homoseksuaalisuus tarkottaa ensinnäki sitä että tuntee seksuaalist vetoo samaa sukupuolta kohtaan. Eikä sil oo mitää helvetin yhteyttä pukeutumiseen tai lakkaamiseen :’D

Eli siis. Tee mistä ite tykkäät eniten. [osa tekstistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: apua!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top