Siirry sisältöön
Poika 13v

Tykkääkö tytöt hikeista

HotChocolate

Moi! :)

Sanon vaan oman mielipiteeni koska en tietenkään voi sanoa kaikkien puolesta, mutta mulle on tärkeintä luonne, ei se miten hyviä numeroita saat kokeesta, joten jos on kiva ”hikke” niin tykkään, se kouluun panostaminen ei kauheesti ainakaan merkitse, mutta en ite myöskään tykkää sellasista joille on ihan sama mitä saa kokeista, kunhan vaan on ”swäg ja hyvännäkönen niin kaikki on hyvin”.
Eli kiva luotettava luonne ja mistä muut sitten tykkääkään, niin se on tärkein :)

Kunhan siis on vaan oma ittensä ja semmonen huomaavainen ja kiltti (ei mikään mukakovis) niin semmonen kuulostaa ainakin tosi kivalta ja turvalliselta!

Patricia

Nooooh, se riippuu aika paljon tytöstä itsestään, että minkä tyyppisestä tykkää. Jos joku tykkää vaikka bodareista, jonkun toisen mielestä se on äärimmäisen vastenmielistä. Itse pidän enemmän ällistä kuin lihaksesta, enemmän todesta kuin uhosta, enemmän pohjallisesta faktasta kuin kasasta nippeliä, jolla ei ole pohjaa. Kuulostan ny aikakornilta, mutta kyllä jokainen löytää jonkun. Ja useimmiten, kun vähiten odottaa. Ihan rauhassa, kun olet vielä nuori ja tankkaa itsellesi mielenkiintoista tietoa, jolla voit hurmata uteliaat tytöt ;)

Nimetön

KYLLÄ
ainakin mie. Tykkään tosi paljon kun on hyvä koulussa tai muuten vaan on hyvät arvosanat. se on jotenki söpöä. Muutenki Fiksut pojat vetoo minuu

Koyomi

Juu mä tykkään fiksuista pojista.
tietysti moni muukin asia vaikuttaa.
mut jotenki se on ihanaa et on fiksu.
mutta luonteen pitää aina olla kohallaan
ja hygienasta pitää huolehtii.

Mä haluan mieluummin pojan joka yrittää parhaansa koulussa, kin sellasen joka tahallaan häiriköi ja ei tee mitään numeroidensa eteen.

kakkapökäle

No jos se hikke lukee koko ajan kokeisiin eikä tee muuta niin alkaa tympimään. Mutta arvostan kun jotkut jaksaa käyttää aikaansa hyviin numeroihinsa, toisin kuin minä. Olen yrittänyt joo, mutta se in vaan niin mahdotonta minulle.

Anna

Mua kiinnostaa paljon enemmän pojat jotka yrittävät koulussa parhaansa, eivätkä laiminlyö koulutustaan, sillä ajattelen tulevaisuutta: Haluan itselleni sellaisen kumppanin, joka pystyy elättämään perheensä. Joku mäkkärin kassalla työskentelevä tupakalta haiseva tyyppi joka ei osaa edes kertotauluja ulkoa, eikä tienaa paljoa p*skaakaan, ei todellakaan iske muhun. Mieluummin hikke kuin joku YOLO SWAG. :)

daa

No mä ainaki haluisin et mun mies ois opiskellu jossain yliopistossa vaik lääkäriksi et kyllä vähän hikke pitää olla et sinne pääsee:D

Tyttökertoo(:

Kyllä ja ei. On se tosi hyvä jos poika on hyvä koulussa mutta pitää jäädä aikaa myös tytölle itselleen.. (:
Ja vaikka ei liity sun kysmykseen niin tyttö kiinnostuu enemmän kun SÄ teet alotteen ;) ♥

Nimetön

No mie ainakin.

Origami-Pala

Ite tykkään pojist jotka ajattelee kouluu eikä vaa huuda ja säädä tunneil, mut ei sil oikeesti oo mitää välii ootko hikke vai et jos oot vaa mukava ja oma ittes nii kyl joku sust varmasti tykkää :)

hiket lakooo(;

Se o rasittavaa jos joku kutsuu itteensä hikeksi, ku sehän o vähä nii ku haukkumanimi, ja sit meinaa mennä hermo.. ;p mut siis ihastuminen riippuu paljo muustakin ku koenumeroista;) kaikil on oma maku ja mä kyllä ite tykkään niistä jotka on hauskoja vaikka häirittis tuntii, mutta yrittää silti parhaansa kokeis ja näi, vaikkei hyviä numeroita tulisikaan=)) vähä sekava tää mun selitys mutt koettakaa saada jotain selkoo:D

Vastaa aiheeseen: Apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top