Siirry sisältöön
12 wee

Eilikkä olen 12 wee poika ja itse olen vähän pulleamman puoleinen ihminen, mutta en ylipainoinen. Ja haluaisin kysy teiltä vinkkejä miten voisin alkaa seurustelemaan. Olen myös huomannut tunneilla että yksi tyttö tuijottelee minua joten en itse tiedä mitä se merkitsee joten voisitteko te auttaa!!!! Kiitokset näin etukäteen jo vastaajille!

OrganicGreenTea

Moi!
12-vuotiaana ei ole kiire seurustelemaan! Jos kuitenkin sopiva ihminen sopii kohdalle, on se hyvä kokemus. Jos tyttö tuijottaa sua, kannatta mennä puhumaan. Älä heti kuitenkaan mainitse haluavasi parisuhteeseen. Kaveeraa hänen kanssaan ja myöhemmin jotain voikin tapahtua.
Tsemppiä!

14v tyttö

Jos olet ihastunut johonkin tiettyyn niin sun pitää lähestyä sitä hiljaittain ja vaikkapa hymyillä kun katsotte toisianne. Itse olen huomannut ettei ole merkitystä onko pyöreä vaiko laiheliini, (kiinnitän huomion siihen että millainen poika on sisimmässään) :)

12 wee

Siinä on yksi pikku bloblema. Se ei haluu jutella mun kaa tai jotain semmosta, mut pitäis varmaan vaan lähtee yrittää? Vaiko?

S.H.

Ei vielä 12-vuotiaana pidä aloittaa mitään vakavia seurustelusuhteita… odota muutama vuosi ja kokeile sitten onneasi. :)

Vastaa aiheeseen: Apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top