Siirry sisältöön
Nimetön

Mulla oli juttua yhen mun rinnakkaisluokkalaisen kanssa. Hän on todella söpö ja mukava. Meillä meni välit ja tosi pahasti meniki! Ei puhuttuu pitkii aikoihin eikä mitään. Oon aina tuntenu vetoa siihen ja nyt ollaan vihdoin taas ruvettu juttelemaan ja hän tuijottaa usein mua. On aika epätoivosta ajatella, että sitä kiinnostais viel, mut en saa sitä pois mun mielestä! Onko myöhästä haaveilla viellä, että meillä olisi tulevaisuutta ?

Nimetön

ei oo epätoivosta, välien poikkimeneminen hetkeks johtu jostai sellasesta jutusta joka meni ohi koska ootte nyt ainakin vähän väleissä. Jatkat vaan siitä mihin jäittekin. :)

Jani 96

se tuijotus paljastaa että häntä kiinnostaa mitä teet tai jokin muu sussa koska oon tavannut monia tapauksia ja niistä on tullu pari taas jos kokeilet kerto sille sun tunteista ja muista

yksinäinen prinsessa

ikinä ei oo myöhästä haaveilla! Mullaki on vähän samantapanen juttu niin tiiän mistä on kysymys. ja yleensä ku joku tuijottelee sua niinku pitkään, usein jne ni sitte se vois olla kiinnostunu. Eikä siinä periaatteessa menetä mtn jos kerrot sille tunteistas. Ku ainahan voi pyytää et pidtään tää meijän välisenä ja olla sit ku mitään ei ois tapahtunu. Siis jos se toinen ei tunnekkaan samalla lailla..

Nimetön

Kerro jollekki. Koulukuraattorille tai jollekki. Poikaystävä voi auttaa… se ymmärtää.. ;) sun vanhemmat ei sais tehä sitä, mullekki on tehty noin.. ymmärrän. :) isä vaa tekkee noi. Kiristää mua tyypillä [osa tekstistä poistettu]

Et oo yksin, kerro jollekki, oikeesti sun ei kuulu kestää sitä saat apuu joltai.. ulkopuoline apu vois auttaa… koita kestää.. sori muuta e osaa sannoo.. mun kaverit on auttanu ja nii.. suosittelen [osa tekstistä poistettu] ku tuntuu pahalle jos et kerro.

Vastaa aiheeseen: Apua…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top