Siirry sisältöön
Möööö

Okei tää on sit vähän tyhmä juttu..
mutta mulla on poikaystävä, ja olen tyttö. okei.
niin asiaa koskee se, että mä en tykkää et siitä asiasta tulis mitenkää kovin ISO asia koska mua vituttaa semmone. ja mua ärsyttää sekin, et se jätkä laittaa mun seinäl koko aja näit sydänjuttuja ja näin. Okei ymmärrän mut en osaa sanoo sille sitä että en tykkää siitä kun se tekee näin, koska sit se luulis et häpeen sitä. Ja en häpeäkkään. mut en vaan halua et yleistetää, koska muuten mulle kaikkee tapahtuis ja porukat sekois. ;O miten selittäisin asian sille?

Kia – Verkk@ri

Moikka! Et todellakaan ole ainut ongelmasi kanssa! Itsellänikin on ollut sama ongelma. Itse koitin puhumista. Selitin hänelle että rakastan häntä kyllä todella paljon enkä häpeä näyttää sitä hänelle. Mutta en halunnut niitä seinälleni koska minulla on esimerkiksi kummitätejäni ja serkkujani (jotka ovat aikuisia) kavereinani. Ja suhteestani ei tiennyt kuin lähimmät kaverini.Suosittelen siis selittämään poikaystävällesi että miksi et haluaisi näitä rakkauden osoituksia julkisesti sinne. Toivottavasti tästä olisi jotain apua! Hyvää koulu vuotta! :D

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Sun täytyy jutella poikaystäväsi kanssa. Uskon, että kun kerrot asian, hän ymmärtää sen paremmin kun esimerkiksi vain sydämien poistaminen tai jotain. Muista kertoa miten asiat oikeasti ovat, et häpeä häntä, mutta sinulle teidän suhteenne on teidän kahden yhteinen oma juttu, eikä muut ihmiset kuulu siihen ja saa jakaa sitä teidän kanssanne niin paljon, tai muu maailma. Kerro myös kuinka ihana hän on, ja mistä pidät hänestä. Ja tokihan sinä tykkäät kun voit olla varma että hän välittää, vosiko hän vaikka lähettää sydämet tekstiviestillä?

Jos tuntuu vaikealta aloittaa keskustelu, näytä vaikka tuo kirjoittamasi viesti hänelle keskustelunavaukseksi. Olen silti täysin sitä mieltä, että teidän pitää jutella asiasta. Jos ette pysty jutella tällaisesta asiasta, ette varmaankaan pysty jutella muistakaan yhtä tärkeistä, tai jopa tärkeämmistä asioista ja silloin kannattaa miettä luotatko poikaan ja haluatko oikeasti seurustella hänen kanssaan. Tässä tapauksessa uskon kyllä olevan parempikin ratkaisu kuin ero! :)

Tsemppiä!
-Sartsu

juju

Hei! Sulla on siemensyöksyt luultavasti alkaneet lue netistä lisää.. Ihan normaalia ja loppuu aikanaan.

Ei hätää

Saat olla huoleti, sillä kyseessä on poikien normaalit siemensyöksyt. Yleensä jos ne tulee nukkumisen aikana sitä sanotaan: ”märät unet”

Nimetön

Naisena en oikein osaa auttaa, mutta uskoisin kyseen olevan siemensyöksyistä. Juu, se liittyy paljon siihen *kröh* Mutta tuo ei meinaa, että olet uneksinut jostain… Sellaisesta…

Opettajani sanoi pojille asiana olevan ”kokeilu” eli kehosi kokeilee silloin tällöin kokeilemaan toimiiko siemensyöksy mekanismisi.

Eli se on vain osa poikien murros ikää, älä välitä

Vastaa aiheeseen: APUA!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top