Siirry sisältöön
Nimetön

Juu ku mua o häirinny yks juttu jo 7 lopusta ;olen nyt 9llä. Ku mulle kävi nii et aluks yks poika no vaikka martti ( nimet muutettu) nii alko selittää jotain musta ja halus ulos ja niin. No en kuitenkaan tiennyt kenestä on kyse hän vain oli sanonut niin ystävälleni/ tutulle. No Sitten kun älysin kuka hän on huomasin itse pitäväni hänestä todella paljon. Juttumme ei edennyt sillä kumpikaan ei tehnyt mitään.

Ja hänen ihanat ystävänsä pahensivat tilannetta sillä eräs heistä juuso sattui myös pitämään minusta (hänen kaverinsa ilmaisivat asian turhankin selvästi) no asiat jurras paikallaan ja martin ja minun välit menivät parempaan suuntaan, mutta silloin ilmesty jostain joku kolmas vaikka pekka, siis juuson ja martin lisäksi. Hän selitti minusta vaikka ja mitä. Jne…

No elin normisti mutta en tehnyt mitään, mutta nyt kesällä juttuun tunki eräs ihminen nimeltä santeri ja vietin paljon aikaa hänen kanssaan.. no hän piti minusta paljon, ja minä hänestä kaveri mielessä, mutta aina kuin olin hänen seurassaan ajattelin vain marttia. Miten väärin teen ja haluan vain hänet.

No olin menossa santerin kanssa urheilukentälle peliä katsomaan jossa santeri toimi tuomarina hänen ystävänsä teki erään asian ja santerille ja minulle tuli riita. No selvitin sitä seuraavana päivänä ja martti sattui kuulemaan koko jutun ja ymmärsi asian väärin. Ja nyt hän on loukkantunut ja luultavasti inhoaa minua.. santeri tajusi samalla että hänellä ei ole ”mahdollisuutta” mutta kaikista martti on kuiteki se ……

Minun pitäisi puhua martin kanssa. Mutta tiedän että menetän hänet sillä hän menee lukioon ja jään yläasteelle.. sama juttu juuson kanssa, mutta santeri jää ja pekka myös. Asiahan helpottuu mutta miten voin puhua kaikien kanssa sillä ketään en halua loukata, koska kaikki ovat mukavia… mitä sanosin? Neuvvoo? Anteeks tää. Kaikkia kiinnostiki… muttaku martin ja juuson kaverit tekkee semmosii ihanii asioit nii… haluisin jonku jären tähä juttuu….

Nimetön

öööh…

ohhoh

No olipas kyllä sekavasti kirjotettu :/ kyl siit kuiteski selvää saa :) jos olisin sinä nii pyytäisin kaikki pojat samaan aikaan jonnekin ja selittäisin vaan asian puhtaaks. Jos ne kaverit on taas kärsimättömiä nii siinä tapauksessa juttelisin jokaiselle erikseen :) jos martti oikeasti pitää susta ja ymmärsi vain jonkin asian väärin niin eihän siihen auta muu kuin selittää totuus. Kyl se siitä.
Ja jos olette oikeita kavereita niin kerronpa nyt vaan että se et toinen on lukiossa ja toinen yläastedlla ei kyllä vaikuta suhteeseen melkein mitenkään. Tosiystävät pitävät yhteyttä vaikka olisivatkin kaukana toisistaan :)
kaikkee onnee sinne poikien keskuuteen :D hywinn se menee!! Rohkeutta!

12.00

Sano asiat suoraan. Kai ne pojat kestää suoran totuuden?

Nimetön

Kiitos.
Sori en saanu kirjotettuu selkeemmin. Ja joitain en tuu enää koskaam näkkeen että :( hyvi mennee. No oon miettiny et puhun martille ku sitä ny nään ku se on naapuris, mut en vaa saa sitä mihikää kahestaa..
Anteeks oikeesti sekaisuus mut tota vaan ei saa selkeemmi..

Vastaa aiheeseen: APUA!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top