Siirry sisältöön
ihastunut♥

Moi!
Oon ihastunu mun luokan poikaan ja luulen et seki tykkää must.
Oon ite uskovainen vaik rn enää haluis olla.
Enkä tiedä miten voisin kertoo siit jollekin.
Mä oon suht laiha mut mun reidet on paksut ja haluaisin laihduttaa niitä.
Ja vielä se että olen sitä päätä pidempi ja se ärsyttää.
Oon myös tosi ujo enkä puhu sille paljon mitään.

Postmodernisti

Kuuntele sydämesi ja tunteitesi ääniä ja mene puhumaan hänelle, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Moni käyttää sitä apunaan.

Älä pelkää turhaan. Ymmärrän, että tunteiden ulkoistaminen on vaikeaa ja se pelottaa. Sosiaalisessa mediassa asian kertominen on helpompaa, kuin kasvokkain.

– Tuntematon auttaja
Pahoittelut kirjoitusvirheistä,
jos niitä ilmenee.

Ziggy

Sanon tässä nyt pari aika karua totuutta: jos et kerta puhu sille melki koskaan, on aika epätodennäköistä et teidän välillä olis mitään… Niin ja se että JOS OLET LAIHA ÄLÄ HERRAISÄ ALA LAIHDUTTAAN

Tyttö

Hei. Minuakin ärsyttää että kaikki pojat on päätä lyhyempiä. Yhden kanssa seurustelukin päättyi osa syynä se että poika oli lyhyempi. Eihän se minua olisi haitannut mutta tätä poikaa haittasi. Kaikki pojat sais saada nyt kasvupyrähdyksen :).

joopajoo

Älä vaan laihduta!!!!!!! Siis yks pahimmista virheistä murkku iässä on laihduttaa mun eka suhde päätty siihen että aina ku olin poika ystävän kanssahaukuin iitteeni läskiks ja laskin kaloreita jätkä ei tykänny siit jote laitto välit poikki

schnuffelpupu

Voit vaikka hymyillä hänelle usein ja jos hän hymyilee takaisin usein, voit lähettää hänelle vaikka tekstarin, mikäli se löytyy numeropalvelusta ;)

.t

Uskossa ei ole mitään vikaa. Ei siitä tarvitse kertoa kellekkään, ellet halua, mut hyvästä kaverista on hyvä aloittaa.
Reitesi eivät varmasti ole läskit, ne ovat vain lihaksikkaat. On parempi, että reidet on paksut, kuin että ne olis tikut.
Voisit aloittaa ihastuksesi kanssa siitä, että moikkaat häntä aamulla ja juttelet joskus jotain arkipäiväistä.
Itsekin olen pitkä, joten pojat olivat aina minua lyhyempiä. Kyllä he siitä kasvavat, mutta odotus on tuskallista.

sma

Mulla oli ihan sama tilanne mutta yritin vain olla oma itseni vaikka kävisi kuinka nykyään olen pojan kanssa kyllä tekemisissä mutta en kuitenkaan seurustele. Uskalla vain olla oma itsesi ja puhu vaikka vanhemmillesi siitä uskovaisuudesta mutta ei se kuitenkaan rakkauteen vaikuta. Murrosiässä ei kannata kamalasti laihduttaa etteivät esim: kuukautiset jää pois kuvioista mutta Onnea sinulla :)
toivottavasti tästä oli apua

Vastaa aiheeseen: Apua? :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top