Siirry sisältöön
Mushroom <3

Eli siis mä ja mun kaveriporukka tavattiin joskus nelos luokalla ja sen jälkeen meiän ryhmään on liittyny pari muuta. Kutosen lopussa luvattiin toisillemme,että pidettäisiin yhteyttä ja tavattais toisiamme vaikka menisimmekin osa eri kouluihin. Kesän aikana pari tyyppiä lähti meiän ryhmästä ja aloin huomata että olin ainoa joka pyysi ja suunnitteli tapaamisia. Siitä se kai lähti. Mä ehdotin,suunnittelin,järjestin ja pidin huolta että kaikki pääsivät näihin tapaamisiin.
Tästä on kohta kulunut vuosi ja sama homma jatkuu. Olen kertonut tästä kavereilleni monta kertaa,pyytänyt heitä osallistumaan. Ilman tuloksia. Saan aina samantyylisen vastauksen. ”Olemme pahoillamme,mutta… ” Enkä jaksa sitä enää, sama kuvio toistuu aina. Mä kysyn haluavatko he tavata, yksi ihminen vastaa että ei voi tai että kysyy (Meitä on 5), kukaan ei jatka keskutelua ennen kuin kysyn uudestaan ja kaikilta yksi kerrallaan. Sitten organisoin koko homman ja lopuksi usein joku huomaa, että ei koskaan kysynyt vanhemmiltaan eikä voikkaan tavata.
Tämä alkaa tuntua enemmänkin työltä kuin hauskan ajanvietteen suunnittelulta. En tiedä mitä pitäisi tehdä. En oikeastaan haluaisi liittä vanhempia tähän tai jättää kavereitani sillä he ovat niitä harvoja ihmisiä,joiden seurassa olen iloinen. Onko teillä mitään vinkkejä?

Kissuli

Moi! Harmillinen tilanne, mutta itse ehkä vain lopettaisin yhteydenpidon kavereihin. Vaikuttaisi, ettei heitä enää kiinnosta :(. Tsemppiä! 💞💞

Taimuq

Kokeile vielä puhua kavereillesi ja jos he jatkavat samalla lailla he eivät luultavasti ole todellisia hyviä kavereita:)
Tsemppiä<3

Vastaa aiheeseen: apua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top