Siirry sisältöön
13v tyttö

Eli siis mulla ois yks ongelma, mihin tarviin teidän apua. Kirjauduin noin vuos sitten ”salaa” yhdelle sivustolle, mutta kärähdin siitä vanhemmille kahesta syystä: 🙎🏻‍♀️

1. Jotkut tyypit oli väsännyt sinne jonkun helvetin ryhmächatin, josta alko tulla sähköposteja ja kaikenlaisia ilmotuksia.

2. Tiiän, että mun äiti kyttää mun puhelinta aina, kun en oo paikalla, joten tietenki se sitte huomas ne ilmotukset.

Okeiokei, takas asiaan. 😅 Eli en tiiä mitä tapahtu, mutta joskus käytettiin mun puhelinta puhelinliikkeellä, minkä jälkeen niitä sähköposteja ei enää tullu. Ja siis täähän oli vaan hyvä juttu, koska en tarvii niitä mihinkään ja sen jälkeen pystyin rauhassa jatkaa siellä oloa. 😁

No, oon nyt aatellu poistaa mun tunnuksen sieltä ja luoda uuden käyttäjän, koska jotenkin vaan tuntuu, että tarviin siellä uuden alun. 🤷🏻‍♀️ En vaan tiiä, miten se pitäis toteuttaa, koska tietenkin ne sähkikset palaa takasin, ja jään uudestaan kiinni. 😮‍💨

OSAAKO JOKU SANOO, MITEN NE ESTETÄÄN? Ehottakaa ees arvauksia, voin sitten kokeilla, mikä niistä toimii!

…ja siis se ei oo mikään epäluotettava sivusto, vaan oon saanu sieltä yhden tosi mukavan nettikaverinkin, johon luotan 100%. Toivottavasti joku osaisi auttaa! 😊

13v tyttö

Hei, haloo?

Tuli tässä siis tarkennuksena mieleen, että nää kyseiset sähköpostit ois tarkotus poistaa PYSYVÄSTI, ettei ne tuu mihinkään. Eikä vaan, että ne sitten kuukauden päästä häviää sieltä roskakorista, koska siis en haluu niitä ees sinne. Help?

Tää alkaa jo käydä hermoille, joten VOISKOHAN JOKU NYT AUTTAA? 😭

Sinililja

Hmm… Varmaan sivuston asetuksista pystyisi säätämään sähköposti-ilomotukset pois. Riippuu, millaisesta sivustosta on kyse. Katso asetukset ja sähköpostiin liittyvät tiedot tarkasti, ehkä sieltä löytyy jokin toiminto, joka kieltää ilmoitukset. Ja voisitko kertoa, mistä sivustosta on kyse? Minäkin toivoisin voivani ja keskustella toisten nuorten kanssa netissä turvallisesti.

Katsoin vaikka hakukoneesta

No tässä on paha lähteä jeesaamaan kun ei tiedä ko. sivustoa. Voit varmaankin kertoa palvelun nimen täällä keskustelualueella, kun sinua ei voi tunnistaa viestistäsi.

Jos sitä et halua tehdä:
a) Avaa joku palvelusta saamistasi sähköposteista ja yritä etsiä sähköpostista linkki tai nappi, jossa lukee ”älä lähetä minulle enää viestejä”, ”lopeta tilaus” tai muuta vastaavaa.
b) Käyttämässäsi palvelussa voi olla erillinen asetusvalikko, josta voi hallita noiden automaattisten sähköpostien saamista, jos niitä ei saa pois muualta. Voit hakea Internetistä myös tietoa hakusanalla ”(sivuston nimi) estä sähköpostit”. Usein ainakin suuremmilla sivuilla löytyy sivuston kielellä ohjeita sivuston käyttöön.
c) Monessa sähköpostipalvelussa voi estää samasta osoitteesta tulevat viestit. Paina estonappia sähköpostipalvelussasi, niin sivuston viestit menevät roskakoriin tai poistuvat. Huomaa, että tällöin myös tärkeät viestit saattavat mennä roskiin. Esimerkiksi usein jos unohtaa sivuston salasanan, voi uuden salasanan saada sähköpostiin.

Toivottavasti löydät ratkaisun.

Vastaa aiheeseen: Apua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top