Siirry sisältöön
Mä en enää jaksa mitään huonoja uutisia

Mä en yksinkertaisesti enää kestä. Mun täytys pystyä toimimaan tukena mun kavereille mun vanhemmille ja mun siskolle, Mutta mä en pysty. Mä tappelen jatkuvasti itseni kanssa siitä kuka mä oon mitä mä saan olla ja miksi mä voin tulla. Mun läheisillä on paljon huolia jo ennestään enkä mä halua aiheuttaa niille lisää huolia omilla ongelmillani. Mua itkettää. Musta tuntuu että ihan sama mikä kaikki on hyvin hetken päästä tulee jotain joka pilaa kaiken. Mä oon yrittänyt parhaani mukaan elää nykyhetkessä, Mutta se ei onnistu. Harhainen jatkuvasti ajattelemaan sitä mitä tulee huomenna ja tulevaisuudessa. Mä pelkään jotain mutta en tiedä yhtään mitä. En Siis vaan pysty. Mun äidillä on vaikee työ ja se pitää mulle jatkuvasti raivareita siitä mitä sen työkaverit on tai ei ole tehnyt tai mikä on vaikeaa ja mikä ei ole. Mä oon kärsivällinen ja mun homma on sen takia aina kuunnella ku se raivo ja sitten kun hiljenee ja sanoo et se ei oo taaskaan miettinyt yhtään mitään ennen raivaria ja että sen raivarit ei auta ketään. Musta tuntuu että mä oon ollu ihan liian monissa hautajaisissa. Ihan oikeesti yleisin juhla-asu mitä käytin 3-8 vuotiaana oli hautajais mekko. Ja ihan kaikki tää ei vielä riittäisi sain vähän aikaa sitten tietää että mulla on skolioosi. En ollu ennen kiinnittänyt mitään huomiota mun selkäkipuihin mutta nyt kun tiedän että mulla on skolioosi oon huomannu miten kipee mun selkä on jatkuvasti. Mä tiedän miten paljon huolia eri ihmisillä on enkä halua raivota tätä suoraan kenellekään. Mä inhoan sitä miten ihmiset katsoo ajatellen että no toi on vaan lapsi se ei tiedä mitään ei mistään eikä se oo koskaan joutunu vielä kokemaan mitään pahaa. Enkä tarkota että mulla ois mitään itsetuhoisia ajatuksia. Ei ole mä oon vaan kyllästyny.
Mä herään joka aamu tuntia aikasemmin jotta saisin vaan katsoa kelloa ja todeta että mun ei tarvii vielä mitään mä saan vaan maata tässä. Mä oon meidän luokalla se jota ei koulu kiusata ei myöskään oteta mukaan tosin mä oon sen ehkä itse aiheuttanut olemalla erilainen. Mä oon aina se jota ei haittaa saada yksi ihminen lisää siihen listaan jossa on jokainen itseäni inhoava ihminen.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Mä en enää jaksa mitään huonoja uutisia,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

🍓Mansikka🍓

En tiiä kiinnostaako enään ku toi päivystäjä jo vastas 😅. Mut ei sun tarvii olla sun vanhempien tukena ne on jo aikuisii ihmisii kyl niiden pitäis vähän osata säädellä. Voit myös vaikka sanoo et et haluu et ne huutaa omista asioistaan sulle et mielummin molemmille :).
Mut paljon tsemppii sulle ❤️❤️❤️💫

Vastaa aiheeseen: Apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top