Siirry sisältöön
nugetti

siis help entiiä et milleen alotan tän jutun mut meil on kotona sellanen sikakiva tilanne ei oo ruokaa.
(backstory iskä on masentunu ja äiti on ihan ocd ja ne on kumpikin tosi kiireisiä)
eli siis meilon ollu vähänsekava tilanne viimisen abt kahen kuukauden aikana, kun on ollu tosi hektistä ja jotenkintuntuu et porukat aina välillä unohtaa mut ja mun siblings. Kellään ei oo aikaa mennä kauppaan(ja mun vanhemmat tietää sen ja ne myös tietää että voitaisiin ihanhyvin palkata joku tuomaan meidän ostokset, niinku se ei oo ees rahasta kiinni vaan siitä että ne luulee olevansa jotenkin parempia kun ”ei tarvi” apua…) ja sit luonnollisisti ei oo aina ruokaa. niinku en vaadi ees paljoa, ärsyttää vaan pelkän makaronin syönti jatkuvasti. voin kyl mennä mäkkäriin tms ite mut se on tosi raskasta ruokaa ja tuun siitä pidemmänpäälle huonovointiseks. enkä haluu sanoo tästä iskälle kun tiiän et se yrittää parhaansa jaksaa mut mun on nälkä

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei nugetti,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top