Siirry sisältöön
random

Usein mietin, mitä mä vielä täällä teen~

Tälläkin hetkellä mulla pyörii mielessä kysymys, mitä mä vielä täällä teen..? Oonko täällä vaan frendien takii? Ei mul oo muuta elämää, ku vaa frendit..
© random

+ tahtoisin että mulla ois joku , joka kuuntelis mua.. eipä mulla oo. Bestiski vaa syrjii mua jos rupeen puhumaa mun ongelmista jne.. ): Mitä mun pitäis tehä? Auttakaa..

[osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan viestisi suoraan Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Sartsu – Verkk@ri

Mieti ja pidä kirjaa viikon ajan, mitä hyviä asioita elämässäsi on. Ne eivät tarvitse ole isoja. Niiden ei välttämättä tarvitse ssada sinua edes hymyilevään, vaan esimerkiksi levolliseksi tai muuten vain hyvän olon itsellesi. Se voi olla kissasi, jota silität illalla, kaverisi, joku hyvä leffa tai biisi….

Näin opit ehkä tuntemaan itseäsi paremmin, ja löydät elämästäsi hyviöä puolia. Elämä koettelee ja on rankkaa, mutta jos löytyy yksikin hyvä asia, niin siinä on aihetta elää! Ja jos ei sitä löydy juuri nyt, ei saa luovuttaa, se löytyy kyllä joku muu päivä, tai joku muu viikko…!

Tosi paljon jaksamista ja tsemppiä sulle!
-Sartsu

Vastaa aiheeseen: apua..?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top