Siirry sisältöön

APUA!!! EN TIIÄ MITÄ TEHÄ!!! (Mieluummin tytöille)

EETU95

Joo eli, mä juttelin yhen tytön kaa faces, jonka mä oon tienny jo aika kauan. Se asuu toises kaupungis ja se sano et se ois tulos hiihtolomal tänne!!! Se kyl asuu mummonsa kanssa, et se ei asu mun luona :'( . Kuitenkin, kysyin silt sit faces et mitä me tehtäis sillon lomal ja se vastas et ”no ainaki pölötetään kauan ja ehk tehään jotain muutaki! ;)” Niin mitä tost pitäis ymmärtää! Tiedän että hän on hiukan 2 mielinen :P ja et ollaan juteltu joskus vähän 2 mielisiikin, mut mitä se tarkotti tol ”ja tehään jotain muutaki ;)” !!! Mua alko epäilyttää toi lause vast kun huomasin ton silmänisku hymiön ei se muuten ois haitannu yhtään!

Et auttakaa kertomaan mitä se tarkotti tol? Haluuks se alkaa mun kaa vai haluuks se sitä vai mitä!!!!! Mua se ei haittaa vaikka se haluaiskin, kosk mä tykkään siit TOOOOOOOOOOSI paljon. Oon ollu ihastunu siihen jo monta vuotta!

Kiitti vastauksist! :)

Nimetön

Ainut kuka tietää mitä hän tuolla meinas, on hän ite. Älä mieti liikaa, annat vaan asioiden mennä omalla tasapainollaan(: Oisko se sitten ihan kauheeta, jos se tyttö olisi vihjannutkaan jotain sen suuntaista? Kyllä se siitä, kaikki menee niin kun menee(: Ja jos toi sua tosi paljon oikeesti häiritsee, voithan sä kysyy esim. ”hei mitä muuten meinasit sillä yhellä heitolla sillon aikaisemmin” tai jotenkin vastaavasti. Kannattaa kysyä. Onnee hiihtolomalle, hyvin se menee!(:

tyttönen

Luulen , että tuo oli vain viaton läppä ja pientä flirttailua. En usko , että joudut ainakaan tukalaan tilanteeseen tuon takia . Kiva , että teillä on mahdollisuus nähdä toisianne ! Pitäkää hauskaa!

Vastaa aiheeseen: APUA!!! EN TIIÄ MITÄ TEHÄ!!! (Mieluummin tytöille)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top