Siirry sisältöön
14v huolestunut

Siis nyt jo jonkin aikaa (about murrosiän ajan) on ollu sellast ongelmaa et alan automaattisesti miettii kaikkee seksuaalista monista ihmisistä ketä tapaan (perhetutut, kaverit, opettajat). Se on tosi häiritsevää ja vaikee saada pois mielestä. Voin kyllä keskustella ja olla sosiaalinen näiden henkilöiden kanssa ihan normaalisti, mutta vaikea saada päästä kaikkea mitä heistä ajattelin (En ala nyt liikaa luettelemaan mutta eiköhän asia tullut selväksi).

Luin netistä ja kuulemma normaalia murrosiän kanssa mutta häiritsee ihan sikana ja itestä tuntuu tosi pahalta. En kehtaisi puhua kuraattorille/psykiatrille. Onko kellään muulla ollut tällaista, onko tapoja olla miettimättä näin, apua?

Kiitos.

Lulu<3

joo, mulla on ollu samaa, ja luulen, että kaikki edes joskus tekevät sitä… ollaan myös oltu myös sitä… kröhöm… kiss marry killin rajumpaa versiota meidän miesopettajilla…

🦆13v

Itellä joskus vähän sama juttu. Tiiän että on haastavaa, mutta mua ainakin auttaa se että tyylii alat vaan tekee/miettii jotain ihan muuta tai vaan hengittää pari kertaa syvään tms.

Paviaani

No juu, en tiiä ootko poika vai tyttö, mutta mulla ollut sama juttu. Mietin poikana esim. millaset tissit jollain tädillä tai naapurilla on ja miltä ne näyttää alasti. Pari kertaa näinki esim. tädin alasti kun oli saunomista ja uintia mökillä. Olin silloin ihan ku en olis kiinnostunu, mutta jälkeen päin mietin sitä. Mietin kans, miten voisin harrastaa seksiä vaikka naapurin kanssa ja mietin olisko se halukas siihen. Ne ajatukset meni kyl sitte aikanaan pois.

Lisa, verkk@ri

Hei, nuo ajatukset kuulostavat siltä, että kuuluvat siihen ikään. Silloin seksuaaliset halut syntyvät ja myös sen tyyppiset ajatukset nousevat esille. Ne voivat myös olla pakkoajatuksia, eli itselle vieraita tai epämukavia pakonomaisia ajatuksia, jotka tulee itsestään ilman syytä tai yleensä myös ahdistuksesta. Pakkoajatukset eivät johda siihen, että tekisi jotain pahaa toisille, sillä siinä ei ole sellaista ajatusta niiden takana. Se, että tuollaisia ajatuksia tulee voi myöskin tarkoittaa sitä et ajattelee esim. sekin olevan miellyttävä asia, ja sen takia fantisoi siitä. Myös se, että ihailee jotakin voi saada fantasiat pyörimään. Mutta kunhan ne eivät johda siihen, että oikeasti tekisit jotain mielestäsi tai toisten mielestä epämukavaa, sun ei kannata olla huolissaan. Toki jos sua hirveesti juttu häiritsee kannattaa jutella luotettavan aikuisen kanssa, esim. täällä nuortennetissä tai kotona vanhempien kanssa tai vanhempien sisarusten kaa. Tsemppiä <3

?

On normaalia! Mulla meni ohi alle kuukaudessa :D Se on rasittavaa, mutta koita kestää😘

Moonberry

Mulki on tää sama! Jos se sua häiritsee nii ajattele vaik jotain surullista, mulla ainaki se auttaa

Vastaa aiheeseen: Apua en voi elää tän kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top